Deze vacature is niet meer actief.

Vacature PHP developer Amersfoort

Werklocatie: Amersfoort
in overleg Parttime

Omschrijving

Werkzaamheden PHP developer:
Spreek jij vloeiend PHP? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Voor ons uitzendbureau met vestigingen in Amersfoort, Harderwijk en Apeldoorn zijn wij op zoek naar een junior/medior PHP developer. Het gaat om een tijdelijke functie voor een periode van 3 tot 6 maanden. Wij zoeken iemand die minimaal 24 uur per week beschikbaar is. In verband met de aard van de werkzaamheden bieden wij je de mogelijkheid om gedeeltelijk vanuit huis te werken.
Werkzaamheden:Kei Uitzendbureau is continu in ontwikkeling. Het verbeteren van de functionaliteiten van onze website staat hoog op onze agenda. Met jouw ervaring als PHP developer ga jij een boost geven aan het ontwikkeltraject van een aantal webapplicaties. Deze websites zijn gericht op het matchen van vacatures aan kandidaten. Je bouwt nieuwe websites, inlogportals en apps.
Functie-eisen PHP developer:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar iemand die beschikt over het volgende:
· Je hebt minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
· Je hebt kennis van PHP, HTML, CSS, Javascript, jQuery, MySQL en OOP;
. Je hebt ervaring met het Laravel framework, Versiebeheer (Git) en REST API’s;
· Ervaring met Bootstrap en/of Tailwind CSS is mooi meegenomen;
· Je bent stressbestendig;
· Je werkt goed binnen teams, maar je kunt ook goed zelfstandig werken;
· Je bijt je vast in complexe materie;
· Je bent gemotiveerd om veel bij te leren!
Wat bieden wij: Kei Uitzendbureau is een lokaal georiënteerd uitzendbureau met 3 vestigingen (Amersfoort, Apeldoorn en Harderwijk). Kei Uitzendbureau heeft een open en platte bedrijfscultuur. Wij werken resultaat- en mensgericht. Binnen onze organisatie heerst een no-nonsensementaliteit. Je komt te werken in een professionele werkomgeving waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en ambitie.

Het salaris is marktconform en wordt in overleg bepaald. Boven op je salaris ontvang je een persoonlijk budget waarmee je je eigen arbeidsvoorwaardenpakket kunt samenstellen. Denk hierbij aan verlofdagen kopen, atv, een gedeelte netto-uitkering wanneer daar ruimte voor is, bruto-uitkering en flexibel uitbetaald vakantiegeld, waarbij je zelf kiest wanneer en met welke frequentie je dit uitbetaald wilt hebben. Daarnaast hebben wij een goede pensioenregeling.

Zie jij het helemaal zitten om voor ons aan de slag te gaan en nieuwe websites en apps te ontwikkelen? Solliciteer dan direct op deze uitdagende functie van PHP developer via het onderstaande sollicitatieformulier.
Salarisindicatie: in overleg
Uren per week: 24.00
Dienstverband: Werving & Selectie

Neem contact op over PHP developer:
Contactpersoon: Hilde de Groot
Telefoonnummer:
033 - 711 0600