Vacature Lasser/montagemedewerker Poeldijk

Werklocatie: Poeldijk
€2.600 - €2.600 / maand 40

Omschrijving

Ben jij een MIG/MAG lasser in hart en nieren en wil je liever gisteren dan vandaag aan de slag binnen een leuk bedrijf?

Over het werk

Een functie als lasser is helemaal jouw ding. Zelfs na jouw ruime ervaring kun je er geen genoeg van krijgen. Lekker zelfstandig aan de slag in een werkplaats. Af en toe een praatje met collega’s en daarna weer aan de slag. Waarom je het zo naar je zin hebt in deze functie? Het werk is veelzijdig, er zijn voldoende hulp- en beschermingsmiddelen aanwezig, de hal is lekker licht en de sfeer is goed. Wat wil je nog meer? Daarnaast is geen dag hetzelfde, want naast het lassen ben je ook op locatie te vinden om jouw gemaakte producten te monteren. Denk aan stalen trappen en hekken.

Wat wij bieden
  • Een goed salaris van €2.600 bruto per maand, dit is wel afhankelijk van kennis en ervaring
  • Reiskostenvergoeding als je verder van de werkplek woont
  • Een functie binnen een leuk bedrijf en bij goed functioneren mogelijkheid tot overname en op termijn een vast contract
  • Een nette, goed uitgeruste en overzichtelijke werkplek
Wat wij vragen
  • Ervaring als MIG/MAG lasser of relevante diploma's
  • In het bezit van een rijbewijs B om op locatie van de montage te komen
  • Ervaring met het lezen van technische tekeningen en je kunt hiermee zelfstandig aan de slag
  • En je hebt een gemotiveerde werkhouding
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever staat vooral bekend om maatwerk. Stalen trappen, hekken en andere staalconstructies vallen onder jouw productie. Dit doe je door te ponsen, zagen, slijpen en boren. Het betreft een fulltime functie voor langere tijd. Binnen het bedrijf heerst een goede sfeer, dus je zult je hier snel thuis voelen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar