Vacature Orderpicker Alkmaar

Werklocatie: Alkmaar
€10,95 - €10,95 / uur 40

Omschrijving

Wil jij een fulltime baan binnen de logistieke sector en steek jij graag de handen uit de mouwen en wil jij graag aan de slag als orderpicker?

Over het werk

In de functie van orderpicker ga jij goederen verzamelen door middel van een handscanner. Ook ga jij doosjes moeten inpakken met de desbetreffende goederen aan de hand van een order bon.

Wat wij bieden
  • Reiskostenvergoeding vanaf 11 kilometer (enkele reis)
  • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en plezier op het werk
  • Werktijden zijn van 08:00 -22:00 (als een andere afdeling beter bij jou past, dan kunnen er andere werktijden zijn)
  • Een bruto-uurloon van €10,95 vanaf 23 jaar en ouder
Wat wij vragen
  • Je bent beschikbaar voor 5 dagen in de week
  • Je kunt zorgvuldig en geconcentreerd werken
  • Je maakt je nieuwe werkzaamheden snel eigen
  • Je bent een echte teamplayer
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een landelijke groothandel in centrale en lokale verwarming, sanitair, zonapparatuur en warmwaterapparatuur. Om haar klanten snel en compleet te kunnen leveren, beschikt zij over 15 vestigingen, een efficiënte logistieke organisatie en een geavanceerd automatiseringssysteem. Met extra service geven zij steeds een nieuwe impuls aan de kwaliteit van de dienstverlening ten behoeve van haar afnemers. Kenmerkend voor de organisatie: kwalitatief en financieel sterk bedrijf waar klantgerichtheid, loyaliteit en collegialiteit centraal staan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Ongeschoold

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar