Vacature Technisch medewerker/machinebediener Alkmaar

Werklocatie: Alkmaar
€12 - €12 / uur 40

Omschrijving

Help jij de machine draaiende houden om mondkapjes te produceren? Per shift worden er 5000 mondkapjes geproduceerd.

Over het werk

Je gaat aan de slag in de werkplaats in Alkmaar. Hier zorg je er samen met je collega's voor dat er ten minste 5000 medische mondmaskers per machine per shift geproduceerd worden. Je houdt in de gaten of de machine goed blijft draaien en op elk punt alles vloeiend verloopt.

De machine die de FFP2 maskers produceert is een lange lijn met diverse punten waar door middel van onder andere hydrauliek alles aangedreven wordt.

Technisch inzicht is voor deze functie belangrijk omdat je zelf moet achterhalen waar de lijn bijvoorbeeld vastloopt en dit zelf op moet kunnen lossen.

Omdat voorkomen beter is dan genezen ben je proactief in je werk en ondervang je problemen.

Door drukte wordt er nu gewerkt in twee ploegendienst, als het echt druk wordt gaan ze tijdelijk over naar drie ploegen.

Wat wij bieden
  • Een baan voor langere tijd
  • Een kans om bij te dragen aan de maatschappij
  • Een leuke toeslag in de avonden en de weekenden
  • Een bruto-uurloon vanaf €12, afhankelijk van ervaring. Kan in overleg!
Wat wij vragen
  • Technisch inzicht
  • Bereid om in 3 ploegen te werken
  • Woonachtig in omgeving Alkmaar, de klant vergoedt geen reiskosten
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever heeft een toonaangevende positie in de markt van luchtfiltratie. Ze ontwikkelen, produceren en verkopen luchtfilters voor het gebruik in onder andere scholen, datacenters en ziekhuizen. Met eigen verkoopkantoren en fabrieken in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, Finland, Polen, Zwitserland, Australië en China en een uitgebreid internationaal netwerk van distributeurs zijn de filters over de gehele wereld verkrijgbaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Vmbo

Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar