Vacature Montagemedewerker buitendienst Alkmaar

Werklocatie: Alkmaar
€1.700 - €2.100 / maand 40

Omschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende productiebaan waarin je opgeleid wordt tot specialist? Word dan productiemedewerker kozijnen!

Over het werk

Kwaliteit en de wens van de klant staat bij dit bedrijf centraal. In de showroom kan de klant inspiratie opdoen en vervolgens wordt er in de tekenkamer een tekening gemaakt op basis van de wensen. Vervolgens gaat het ontwerp naar de productiehal. Alle producten worden gemaakt van aluminium, metaal en kunststof en je werkt met name voor de particuliere markt. Samen met jouw collega’s zorg je vervolgens voor de montage bij de klant thuis. Van de tekenkamer via de fabriek tot en met de montage op locatie. Met ervaring, vakkennis en creativiteit kan het bedrijf aan iedere vraag en wens voldoen.

Alle producten worden dus op maat gemaakt en er wordt alleen gewerkt met hoogwaardig materiaal en machines. Qua werkzaamheden moet je denken aan het machinaal zagen van profielen, zorg dragen voor het automatische freesproces, het monteren van hang- en sluitwerk en de kozijnen voorzien van rubbers enzovoort.

Wat wij bieden
  • Een leuke zelfstandige baan bij een ambitieus bedrijf
  • Als productie/montage medewerker werk je in een ambitieuze en jonge werkomgeving met korte communicatielijnen
  • Het betreft een functie voor 40 uur per week
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Een goed bruto maandsalaris van €1700 - €2100
Wat wij vragen
  • Ervaring is gewenst in de kozijnen en metaal
  • Nauwkeurig werken is jou op het lijf geschreven en je bent representatief
  • Fulltime beschikbaar zijn en fysiek werk kunnen verrichten
  • Lekker bezig willen zijn buiten de deur
Over het bedrijf

Dit bedrijf werkt zowel in de renovatie- als in de nieuwbouwmarkt en heeft een behoorlijk diverse klantenkring. In eigen fabriek produceren ze kwaliteitsproducten in kunststof en aluminium van gerenommeerde merken. Werken in korte lijnen waardoor er flexibel ingespeeld kan worden op de vraag uit de markt is een kwaliteit die jouw toekomstige werkgever hoog in het vaandel heeft staan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Vmbo

Van 1 tot 2 jaar