Vacature Service monteur Alkmaar

Werklocatie: Alkmaar
€2.600 - €3.400 / maand 38

Omschrijving

Jij lost graag storingen op bij de klant. Jij gaat geen uitdaging uit de weg. Het probleem is niet standaard en jouw creatieve vermogen wordt getest, dan word jij blij!

Over het werk

Wat hebben wij in de aanbieding? Een baan waarbij je de ene dag in Alkmaar bent op de zaak en de andere dag ben je zomaar weer ergens in het land. Afwisseling is wat jouw team van collega’s bind aan dit bedrijf. Je zal jouw carrière starten met een deta-vast periode, hierna ga je direct in dienst treden bij het bedrijf met een jaarcontract.

Als Service engineer zorg jij ervoor dat opdrachtgevers optimaal kunnen werken met zijn of haar machines. Onderhoud, storingen oplossen, upgrades inbouwen en service bieden is wat je elke dag doet. Je werkt aan innovatieve verpakkingsmachines en weeg- en verpakkingslijnen bij de klant. Je bent onderdeel van een team van tien Service Engineers, die net als jij elke dag de lat zeer hoog leggen als het om kwaliteit gaat. Plezier maken, hard werken, professioneel en betrokken zijn is normaal. Je werkt in een team, maar krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid. Met een servicewagen opereer je vaak zelfstandig of samen met een collega. Je draait mee in het continurooster van de storingsdienst. Wil je nog meer afwisseling dan kan je na een periode ook in het buitenland worden ingezet.

Bij dit bedrijf draag je bij aan het verminderen van plastics in de wereld. Door de innovatie die wordt toegepast bij de verpakkingsmachines gaat het om tonnen per jaar.

Wat wij bieden
  • Een salaris tussen de € 2600,- en € 3400,- per maand
  • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen bij een 38-urige werkweek
  • De mogelijkheid om jouw uren te draaien in vier dagen
  • Ontwikkelingsmogelijkheden en goede pensioenvoorwaarden
  • Smartphone en laptop
Wat wij vragen
  • Een afgeronde mts/mbo opleiding richting Werktuigbouwkunde/Elektrotechniek of een vergelijkbare opleiding
  • Vijf jaar ervaring in de machinebouw en/of buitendienst
  • Een klantgerichte, enthousiaste en proactieve houding
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Zowel mechanisch als elektronisch kunnen werken, de combinatie is essentieel
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een machinebouwer die zijn sporen heeft verdiend in de wereld van inpakmachines. Zij staan op het punt nog verder te groeien door aanhoudend succes. De cultuur is informeel en er zijn korte lijnen in het bedrijf. Er werken nu circa 70 mensen en zal over niet al te lange tijd bekend worden waar in Alkmaar het nieuwe pand komt te staan om de komende groei te huisvesten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar