Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Taxateur Limburg

Werklocatie: Limburg
24.00 uren per week

Omschrijving

Voor een oprachtgever zijn wij op zoek naar meerdere taxateurs. In deze functie ga jij WOZ-bezwaarschriften afhandelen. Je bepaalt de WOZ waarden van woningen en niet-woningen. Het werk vindt vanuit huis plaats.

Je verzamelt, inventariseert, interpreteert en bewerkt informatie en gegevens voor deze waardebepaling. Je bent verantwoordelijk voor de juistheid van de waardebepalingen. Als onderdeel van een gedegen marktanalyse houd je daarvoor relevante waardeontwikkelingen bij en weet deze te interpreteren.
Naast het voornamelijk afhandelen van bezwaarschriften, neem je ook deel aan overleggen en voer je - indien nodig – overleg of onderhandelingen met belastingplichtige partijen. De door jouw professionele aanpak garandeer je opdrachtgevers en ontvangers de beste kwaliteit.

Vereisten

Om in aanmerking te komen voor deze functie, beschik je over HBO werk- en denkniveau, heb je kennis van de wet- en regelgeving op het gebied van WOZ-uitvoering, kennis en inzicht in het (geautomatiseerde) WOZ-proces en de samenhang met het heffenproces, kennis en ervaring in het verzorgingsgebied van de BsGW, theoretische en praktische vaktechnische kennis op het gebied van vastgoed, kennis van (fiscaal) juridische procedures en kennis en inzicht in het stelsel van basisregistraties.

Tevens heb je de volgende vaardigheden: het toepassen van waarderingstechnieken en de systemen hiervan, kunt de gegevens op een juiste manier analyseren en interpreteren en ben je handig in het opstellen van rapportages en adviezen.

Als laatste ben je in het bezit van een WOZ-diploma, heb je een certificering voor het waarderen van objecten, ben je ingeschreven in het NrVT-register (kamer WOZ), heb je een rijbewijs B en heb je een auto