Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Medewerker wasserij Harderwijk

Werklocatie: Harderwijk
10.84 per uur Fulltime

Omschrijving

Werkzaamheden Medewerker wasserij:
Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan in de wasserij? Ben jij per direct beschikbaar en woonachtig in de regio Harderwijk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je 3 dagen werken of 4 of liever fulltime het is mogelijk!

Is je kleding aangetast door roet of rook of heb je iets te hard genoten van een feestje en zitten er wijnvlekken in de gordijnen? Dit bedrijf lost het op! En daar kan jij bij helpen.

Als medewerker wasserij sorteer jij de binnengekomen was, zodat deze in de juiste machine terechtkomt. Vervolgens doe je de schone was in de strijk- en vouwmachines en daarna pak je het wasgoed in. Je leert hoe de diverse machines werken en je werkt dagelijks samen met verschillende collega`s. Ook sta jij in de winkel en help jij de klanten. Het betreft een functie voor
Functie-eisen Medewerker wasserij:
Voor deze baan heb je geen specifieke opleiding of ervaring nodig. Wel vragen wij het volgende van je:

- Je bent een ochtendmens;
- Je hebt oog voor hygiëne;
- Je bent beschikbaar tussen maandag en vrijdag vann 06.45uur - 15.00uur en het zou mooi zijn als je af en toe een zaterdag wil bijspringen bij drukte
- Je beheerst de Nederlandse taal;
- Aanpakken is jouw strategie. Je wacht niet af, maar neemt de regie.
Wat bieden wij: - Een parttime baan met kans op een vast dienstverband;
- Een goed salaris conform cao Textielverzorging. De salarisindicatie is 10,49 euro bruto per uur;
- Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
- Werken in een enthousiast en ervaren team.

Ben je overtuigd? Solliciteer dan direct via de sollicitatiebutton.
De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit: als je geselecteerd wordt op basis van je profiel, dan houden we eerst een intakegesprek bij ons op de vestiging in Harderwijk. Aan de hand van dit gesprek beslissen we samen of je wordt voorgesteld aan onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever gaat met de geselecteerde kandidaten een persoonlijk gesprek aan. Tijdens dit gesprek krijg jij ook gelijk een goed beeld van het bedrijf en kun je kijken of deze baan bij je zou passen. De opdrachtgever zal uiteindelijk beslissen wie hij deze baan aanbiedt.

Voor vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Jolanda op telefoonnummer 0341 76 0078 of per mail naar Kei Uitzendbureau.
Salarisindicatie: 10.84 per uur
Uren per week: 36.00
Dienstverband: Uitzenden

Neem contact op over Medewerker wasserij:
Contactpersoon: Edwin Bosch
Telefoonnummer:
0341 - 76 0078