Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Logistiek medewerker Helmond

Werklocatie: Helmond

Omschrijving

Ben jij een gedreven en betrokken technische topper met twee rechterhanden die graag iets voor anderen doet? Draag jij graag je steentje bij aan de maatschappij en zet jij net die stap extra voor een klant? Dan hebben wij de perfecte functie beschikbaar!

Wat ga je doen?
Als Logistiek medewerker leid je de fysieke en administratieve goederenstromen intern in goede banen. Zodat alle werkzaamheden in het magazijn goed en op tijd worden verricht.

Je neemt de binnenkomende goederen aan en controleert en distribueert ze naar de juiste afdeling;
- Je boekt bestellingen en voorraad in en maakt orders aan in een geautomatiseerd systeem;
- Je controleert regelmatig of de fysieke voorraad en de voorraad in het systeem hetzelfde zijn;
- Je zet voorzieningen klaar voor werkplaatsmonteurs en zoekt of bestelt onderdelen voor servicemonteurs;
- Je pakt producten in en maakt ze verzendklaar voor pakketdiensten;
- Je controleert middelen die bestemd zijn voor het depot.

Waar ga je werken?
Onze opdrachtgever is specialist in revalidatie- en zorghulpmiddelen. Deze worden niet alleen door onze opdrachtgever geleverd, maar ook onderhouden. Het doel van onze opdrachtgever is om voor klanten de bewegingsvrijheid en daarmee de zelfstandigheid én het plezier van mensen met een bewegingsbeperking te vergroten. Het team bestaat uit een enthousiaste club collega’s waarmee je samen gaat bijdragen aan een mooie samenleving. De organisatie investeert in opleidingen, begeleiding en ontwikkeling om het maximale uit jouw vakmanschap te halen. Je krijgt ruimte voor initiatieven en de dankbaarheid van klanten is groot.

Vereisten

Je hebt affiniteit met techniek. Je hebt aantoonbare ervaring als Logistiek medewerker en bent een zelfstandig opererende en fysiek sterke collega. Je hebt een professionele en integere houding.Bij voorkeur heb je affiniteit met de zorgbranche en zowel een klantgerichte als oplossingsgerichte instelling. Jouw drive is onze kracht. Je bent goed in je vak, hebt de juiste teamgeest en bent betrokken.

- Je hebt minimaal mbo-3 werk- en denkniveau op logistiek gebied;
- Je communiceert makkelijk met je collega’s en onze leveranciers en klanten;
- Je houdt alles onder controle en bewaakt de processen;
- Je beschikt over discipline en bent flexibel;
- Je bent een echte teamplayer;
- Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Wat bieden wij

Is dit echt een functie voor jou of heb je nog vragen? Solliciteer middels de sollicitatie button en wij nemen snel contact met je op.