Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Service & Support medewerker Leusden

Werklocatie: Leusden
1800 - 2300 per maand Fulltime

Omschrijving

Werkzaamheden Service & Support medewerker:
Ben jij de redder in (support) nood van gebruikers zowel remote als on-site? Op zoek naar een fulltime én uitdagende baan als servicedeskmedewerker ICT in Amersfoort? Lees dan snel verder!

Een uitdagende fulltime baan waarin alles mogelijk is, zolang je zelf de eerste stap zet. Dus solliciteer snel! Dan heb je de 1e stap gemaakt.

Onze opdrachtgever is een organisatie die ICT-oplossingen biedt voor elk type onderneming. Zij werken onder andere voor woningcorporaties, zorginstellingen, energieleveranciers, verzekeringsmaatschappijen en transportbedrijven.
Als Service & Support medewerker handel je incidenten en serviceverzoeken af. Uiteraard bepaal je zelf de prioriteit aan de hand van impact en urgentie. Hierdoor bestaat je werk voornamelijk uit het oplossen van 1e en 2e lijns support aanvragen, gebruikersproblemen en standaard server problemen. Natuurlijk heb je het liefst direct een oplossing voor eindgebruikers, wanneer dit niet mogelijk is zet je een melding door naar één van jouw collega specialisten of engineers. Je ondersteunt collega’s bij het oplossen van klant gerelateerde problemen en handelt meldingen af die binnenkomen via monitoring software. Je houdt calamiteiten en de storingsregistratie bij. Heb je een nieuwe oplossing of handleiding? Dan plaats je deze in de kennisbank, welke je samen met jouw collega’s onderhoudt.

Een uitdagende baan waarbij je werkdag voorbij vliegt. Niet alleen omdat het afwisselende werkzaamheden zijn maar ook omdat je samenwerkt met gezellige, leergierige collega’s. Zij kijken uit naar je komst. Wacht niet langer en neem die 1e stap.
Functie-eisen Service & Support medewerker:
Is ICT een uit de hand gelopen hobby van je? En kun je in jip-en-janneke-taal je kennis overbrengen aan een ander?
Lees dan verder!

Je hebt een afgeronde MBO-opleiding niveau 4 in de richting van ICT.
Minimaal 2 jaar werkervaring in een servicedesk/telefonische support functie binnen de ICT.

Heb je zin om nog veel meer te leren binnen IT?
Een beetje stress kun jij wel handelen, jij houdt je hoofd koel.
Wanneer je meerdere taken op je bordje krijgt. Weet jij dan prioriteiten te stellen?
Zeg jij JA op bovenstaande vragen?
Sollicteer dan direct.

Salarisindicatie: 1800 - 2300 per maand
Uren per week: 40.00
Dienstverband: Uitzicht op een vast dienstverband

Neem contact op over Service & Support medewerker:
Contactpersoon: Dileila Weterings
Telefoonnummer:
033 - 711 0600