Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Allround machinebouwer Oldenzaal

Werklocatie: Oldenzaal

Omschrijving

Jouw functie zegt het al. Je bent allround. Dat houdt in dat jij flexibel en op alle vlakken inzetbaar bent. Als allround machinebouwer/ machinebankwerker houd jij jou bezig met het vervaardigen van complete machine van A tot Z. Met jouw oog voor detail weet jij dit vanaf tekening af te lezen. Daarnaast ben je verantwoordelijk dat de machine ook daadwerkelijk zijn werk doet. Dit door je door tussentijds te testen. Met jouw twee rechter handen weet jij aan de machine te sleutelen totdat de storingen verholpen zijn. Daarnaast is conventioneel MIG/MAG lassen voor jou ook geen onbekende bezigheid. Als machinebouwer heb je een zelfstandige, uitdagende en verantwoordelijke baan!

Onze opdrachtgever is een middelgroot gerenommeerd bedrijf in de Achterhoek. Zij maken onderdelen voor grote machine in diverse branches. Ook vervaardigen zij geheel eigen klantspecifieke machines. Heb jij affiniteit met de techniek en ben je handig? Dan is deze organisatie voor jou op het lijf geschreven. Om te blijven innoveren, besteden zij veel aandacht aan de kennis van de medewerkers. Want samen moet je het doen! Daarom krijg je de kans om vakgerichte cursussen en opleidingen te volgen (bekostigd door ons). Ook bieden zij jou de ruimte om door te groeien binnen de organisatie. Al met al is het een mooi Twents bedrijf met een informele werksfeer!

Vereisten

Heb jij dat waar wij naar op zoek zijn?

  • enkele jaren recente werkervaring in een soortgelijke functie;
  • ervaring met Mig/Mag lassen, minimaal niveau 2;
  • tekening kunnen lezen;
  • conventioneel kunnen draaien en frezen.

Wat bieden wij

Dit is wat wij jou bieden:

  • Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid voor 40 uur in de week;
  • Bevalt het van beide kanten? Dan is de kans groot dat jij een vaste contract aangeboden krijgt!
  • Om je kennis bij te spijkeren krijg je de mogelijkheid om vakgerichte cursussen en opleidingen te volgen (bekostigd door ons);
  • Last but not least: De primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden uitstekend, zo wordt je beloond met een goed salaris, ontvang je reiskostenvergoeding en krijg je uiteraard voldoende vrije- en vakantiedagen!