Vacature Teamleider Elektrotechniek Waalwijk

Werklocatie: Waalwijk
€2.600 - €3.200 / maand 40

Omschrijving

Geef je graag leiding aan een team van 10-15 (leerling)monteurs die zich bezighouden met de productie van verdelers- en besturingskasten, panelenbouw?

Over het werk

In deze functie zorg je ervoor dat jouw mensen optimaal ingezet kunnen worden. Dat betekent dat ze hun beschikbare uren zoveel mogelijk benutten en ingezet worden op projecten en de geplande deadlines halen. Ondertussen probeer je om je team zo breed mogelijk in te zetten, begeleid je leerling monteurs gedurende hun BBL- trajecten en zorg je ervoor dat nieuwe medewerkers gekoppeld worden aan ervaren krachten die hun kennis overbrengen. Samen met de engineers bereid jij de projecten voor en zorg je dat de klant precies dat product geleverd krijgt dat gewenst is en dat voldoet aan de kwaliteitsnormen en wet- en regelgeving. Dat vereist van jou dus ook een stevige basis in het vakgebied van panelenbouw.

Je communiceert helder je weet de juiste contacten te leggen met alle betrokkenen. Jouw technische kennis komt ook hierbij absoluut van pas.

Wat wij bieden
  • Een marktconform salaris o.b.v. ervaring en opleiding, cao metaalbewerkingsbedrijf.
  • 25 vakantiedagen en 13 adv dagen
  • Reiskostenvergoeding wanneer de reisafstand meer dan 10 km bedraagt of fietsenplan
  • Flexibiliteit en eigen inbreng
  • VCA is nodig, als je nog niet in bezit bent van dit certificaat dan bieden wij je de mogelijkheid om deze te halen.
Wat wij vragen
  • Afgeronde hbo opleiding richting elektrotechniek / MBO4 diploma met aantoonbare relevante werkervaring in soortgelijke functie.
  • Ervaring in een elektrotechnische werkomgeving.
  • Kun je goed inschatten wat de kwaliteiten van je medewerkers zijn en kun je ze optimaal daarop inzetten.
  • Je denkt in oplossingen en uitdagingen geven jou energie.
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is specialist op het gebied van kabelconfectie, assemblage, panelenbouw en systeem integratie. Dagelijks verwerken zij de vele aanvragen, verzoeken en orders van onze klanten en produceren maatwerk. Zij staan voor hoogwaardige kwaliteit en zijn voor diverse technische vraagstukken een meerwaarde voor de klant.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo, Hbo

Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar