Vacature Teamleider Woerden

Werklocatie: Woerden
€2.250 - €2.750 / maand 40

Omschrijving

Samen met drie collega teamleiders zorg jij er voor dat het hele logistieke proces voor het thuisbezorgen van boodschappen goed verloopt.

Over het werk

Vanuit de nieuwe hub in Woerden kom je te werken bij een ondernemend familiebedrijf. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse planning van zowel de bezorgers als het inzetten van de bezorg-bussen. Je hebt nauw contact met de opdrachtgever over het aantal bestellingen die bezorgd moeten worden. Ook vind je het leuk om ad-hoc zaken te regelen zoals het inzetten van extra personeel bij piek of ziekte en bied je ondersteuning als een bezorg-bus met pech langs de weg staat. Kortom je regelt en organiseert de hele dag en je zorgt er voor dat de bezorgers hun werk optimaal kunnen uitvoeren. Het op tijd bezorgen van de boodschappen en het leveren van een hoge servicegraad is belangrijk. Daarnaast heb jij aandacht voor je collega's en zorg je voor een fijne werksfeer. Tenslotte zorg je er ook voor dat alle administratie klopt.

In deze functie kun je fulltime en voor langere tijd aan het werk. De werkdagen variëren van maandag tot en met zaterdag en je werkt in dagdiensten. De bezorgers werken tussen 6:00 uur en 23:00 uur.

Wat wij bieden
  • De locatie in Woerden is voor dit bedrijf nieuw, jij krijgt alle ruimte om invulling te geven aan deze opstart
  • Na 21:00 uur een toeslag van 19%, op zaterdag een toeslag van 50% en op zon- en feestdagen een toeslag van 100% op jouw uurloon
  • Je komt te werken in een ondernemend team met collega's die hart voor de zaak hebben
  • Bij goed functioneren biedt de opdrachtgever jou graag een vast contract voor onbepaalde tijd aan
  • Er zijn voldoende mogelijkheden om je op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen door het volgen van cursussen en opleiding
Wat wij vragen
  • Je hebt een afgeronde mbo niveau 4 opleiding bij voorkeur in de richting logistiek
  • Je bent stressbestendig omdat je met veel verschillende werkzaamheden tegelijk bezig bent
  • Je hebt kennis van logistieke processen en hebt ervaring met het maken van planningen
  • Je kunt goed en helder communiceren met zowel je collega's als de opdrachtgever
  • Voor deze functie worden geen reiskosten vergoed, dus het is belangrijk dat je uit de omgeving komt of hier geen bezwaar tegen hebt
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een familiebedrijf met een toonaangevende naam in de transport en logistieke sector. Zij hebben jarenlange ervaring in de koel- en vers transport. Recent hebben zij een locatie geopend in Woerden. Vanuit Woerden verzorgen zij de bezorgservice voor een bekende supermarktketen. Het bedrijf komt uit het oosten van het land en heeft een nuchtere mentaliteit. Met elkaar doen zij het werk en zorgen de medewerkers samen voor een voor optimale klanttevredenheid!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 2 tot 5 jaar