Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Telefoniste Zoetermeer

Werklocatie: Zoetermeer
€11 - €14 / uur 40

Omschrijving

Goedemiddag met ..., waarmee kan ik u helpen? Zijn deze woorden jou bekend en ben jij de telefoniste die wij zoeken? Lees snel verder!

Over het werk

Als telefoniste bij dit bedrijf kom je op te werken op de afdeling Brandvaria. De binnenkomende telefoontjes die jij ontvangt zullen gaan over informatie over verzekeringen voor varia. Jouw werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het aannemen en eventueel afhandelen van binnenkomende telefoontjes, doorverbinden van telefoontjes, het administratief verwerken van de gesprekken en terugbelverzoeken achter laten. Omdat je enorm veel telefoontjes per dag ontvangt, is het belangrijk dat je snel kan schakelen en stevig in je schoenen staat.
Het is enorm druk op de afdeling, dus je kan op korte termijn starten, voor een duur van minimaal 3 maanden. De functie is in principe voor 40 uur in de week, maar als je 32 uur kan werken is dit bespreekbaar. Wat wel belangrijk is, is dat je op de vrijdagen beschikbaar bent.

Wat wij bieden
  • Een tijdelijke functie voor minimaal 3 maanden
  • In de tussentijd kijken wij verder voor je!
  • Een uitdagende functie, waar je geen moment stil zal zitten
  • Een goed salaris, gebaseerd op jouw leeftijd en ervaring
Wat wij vragen
  • Je bent per direct of op korte termijn beschikbaar voor een periode van minimaal 3 maanden
  • Je bent 40 uur beschikbaar, maar je kan ook solliciteren als je voor 32 uur beschikbaar bent. Wat wel belangrijk is, is dat de vrijdag een verplichte dag is
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring als receptioniste/telefoniste
  • Je kan snel schakelen, staat stevig in je schoenen en kan zelfstandig werken
Over het bedrijf

Deze aantrekkelijke werkgever is actief sinds 1850 en het kantoor zit in Zoetermeer. In totaal hebben ze 435 medewerkers en zijn ze een middelgrote verzekeraar. Ze bieden particulieren en MKB’ers diverse verzekeringen aan zoals een woonverzekering of autoverzekering. De werksfeer die hier heerst is vergelijkbaar als in een familiebedrijf. De medewerkers zijn betrokken bij elkaar en collegiaal. Ze helpen elkaar naar een beter resultaat.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar