Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Medewerker customer service logistiek Ridderkerk

Werklocatie: Ridderkerk
€2.300 - €3.000 / maand 40

Omschrijving

Zit de logistiek in jouw hart en nieren? Ben jij dienstverlenend ingesteld en toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoek ik jou!

Over het werk

Als customer service medewerker in de logistiek ga jij aan de slag binnen een van de grootste logistieke organisaties van de wereld. Je komt te werken op de afdeling customerservice, waarbij jij samen met je collega's verantwoordelijk bent voor een optimale dienstverlening aan (potentiele) klanten. Naast het beantwoorden van vragen, ben jij ook bezig met het verwerken van klantorders. Jij bent de schakel die ervoor zorgt dat het logistieke proces voor de klant vlekkeloos verloopt. Je bent de schakel tussen de klant, het warehouse en de eindbestemming, en dus een belangrijke positie binnen dit proces! Je bent verantwoordelijk voor meerdere accounts, dat wil zeggen dat je werkt met meerdere (grote) klanten. Je maakt afspraken, en ziet er op toe dat deze ook worden nageleefd. Je houdt de dossiers op orde, schakelt indien gewerkt een charter in en draagt zorg voor de facturatie aan het einde van het project.

Je staat in direct contact met de warehousemanager, jullie houden elkaar goed op de hoogte over de binnenkomende en uitgaande zendingen, en de ruimte in het warehouse. Verder ben jij samen met het team verantwoordelijk voor de strategische planning van de afdeling, en het warehouse.

Wat wij bieden
  • Een contract van 6 maanden, mét indiensttreding bij jouw nieuwe werkgever
  • Professionele en internationale organisatie waar er volop ontwikkelingsmogelijkheden geboden worden
  • Reiskostenvergoeding
  • Een jong, dynamisch team dat nog volop in ontwikkeling is
Wat wij vragen
  • Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau ( logistieke richting is een pré)
  • Je hebt ervaring binnen de logistiek
  • Je beheerst naast de Nederlandse taal, ook de Engelse taal
  • Dienstverlening zit in jouw bloed
  • Jij hebt kennis van Internationale Logistiek Dienstverlening & Warehousing, en blijft bij op het gebied van logistieke ontwikkelingen
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een van de grootste logistieke dienstverleners in de wereld. Binnen deze organisatie krijg je veel vrijheid over de invulling van je functie, en kun je je volop ontwikkelingen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar