Vacature Interieur spuiter Egmond Aan Zee

Werklocatie: Egmond Aan Zee
€2.050 - €3.000 / maand 40

Omschrijving

Ben jij een ervaren interieur spuiter of ben je iemand met 2 rechterhanden die dit vak wil leren? Wij bieden je een leuke fulltime baan!

Over het werk

Als spuiter bij een loonspuiterij voer je alle werkzaamheden uit rondom het spuiten van de meubels en interieurobjecten. Je werkt hier uiteraard met kwalitatief hoogwaardige producten. Hierbij kun je denken aan: schuren, afplakken, ontvetten, gronden en aflakken.
Als ervaren spuiter heb je kennis van deze werkzaamheden en kan je dit snel oppakken bij dit bedrijf. Mocht je nog geen ervaring hebben als spuiter maar wil je dit vak wel leren? Ook dan is hier ruimte voor.

Wat wij bieden
  • Functie waar jij per direct fulltime kan starten met uitzicht op een vast dienstverband
  • Reiskostenvergoeding o.b.v. €0,19 per gereden kilometer
  • Je kan hier werken als je de Nederlandse, Engelse of Poolse taal spreekt
  • Een functie voor iemand die een ervaren interieur spuiter is
  • Een functie voor iemand die dit vak graag wil leren
Wat wij vragen
  • Relevante werkervaring als meubelspuiter zodat je zelfstandig aan het werk kan
  • Jij hebt affiniteit met het afwerken van meubelen en hebt oog voor kwaliteit en detail
  • Als junior beschik jij over 2 rechterhanden en de wil om het vak van interieurspuiter te leren
  • Je werk nauwkeurig en precies
Over het bedrijf

Je komt als meubelspuiter terecht bij een moderne loonspuiterij waar kwaliteit hoog in het vaandel staan. De spuiterij is uitgerust met een spuit- droogcabine van 70m2. De lakruimte is ruim met een goede ventilatie waar de nieuwste mengrobot staat. We beschikken over een schuurafdeling met alle mogelijke afzuigingen en we werken voor grote interieurbouwers en de retail maar ook voor particulieren. De spuiterij heeft een rustige groei doorgemaakt en staat goed bekend bij haar klanten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 2 tot 5 jaar