Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Operator Almere

Werklocatie: Almere
Tussen de 2300 euro bruto en 2800 euro bruto Fulltime

Omschrijving

Werkzaamheden Operator:
Wij zijn voor onze opdrachtgever op zoek naar een operator die direct in dienst bij het bedrijf komt. Heb jij ervaring als operator in de kunststof en zit je nu thuis? Of ben je aan het werk als operator en wil je graag een switch maken? Lees dan verder want misschien zijn wij wel op zoek naar jou!

Het bedrijf waar wij een operator zoeken is gevestigd in de omgeving van Almere en produceren alles zelf! Met het gemotiveerde personeel dat er werkt zorgen zij ervoor dat wij hun verpakkingen dagelijks gebruiken. Een bedrijf waar je graag voor wilt werken.

Jij als operator bent een belangrijke schakel in dit bedrijf, je zal komen te werken in een klein team. Samen met je team zorgen jullie ervoor dat de verpakkingen omgebouwd worden, dit is een proces wat soms dagen kan duren. Tijdens dit proces zul je ook verschillenden technieken moeten gebruiken zoals de spuit en blaastechniek.
Dit is voor jou als operator een bekende techniek!

Als er tussendoor een storing is aan 1 van de machines los jij dit direct op. Nadat je de storing op hebt gelost ga je weer verder met het ombouwproces. Samen met je collega`s zorgen jullie ervoor dat alle verpakkingen volgens planning op tijd klaarstaan. Uiteraard zorg jij ook voor de kwaliteitscontroles en het schoonhouden van je werkplek!
Functie-eisen Operator:
Wat zoeken wij:

- Jij hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring als operator, ervaring spuit en blaastechniek
- Jij hebt technisch inzicht
- Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift
- Je werkt netjes en je houdt je aan de veiligheidsvoorschriften
- Je kan goed zelfstandig werken maar ook in een team
Wat bieden wij: Dit bedrijf is dynamisch en bruist van de energie, het zijn echte doeners. Ze willen elke dag succes en hard werken om de groei te realiseren. Zij houden van directe communicatie, heldere doelen en werken zo efficiënt mogelijk om het best mogelijke eindproduct te maken.

Het salaris ligt tussen de 2300 euro bruto per maand en 2800 euro bruto per maand, dit is afhankelijk van je ervaring.

Je kan direct bij het bedrijf in dienst treden!

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan snel. Wij zijn telefonisch te bereiken op 0341-760078 of stuur een mailtje naar Kei Uitzendbureau. We zien je reactie graag tegemoet.
Salarisindicatie: Tussen de 2300 euro bruto en 2800 euro bruto
Uren per week: 40.00
Dienstverband: Werving & Selectie

Neem contact op over Operator:
Contactpersoon: Jolanda Buehre
Telefoonnummer:
0341 - 76 0078