Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Allround montagemedewerker Medemblik

Werklocatie: Medemblik
€1.750 - €2.100 / maand 40

Omschrijving

Ben jij handig en ervaren in de bouw, installatiewerk of met het werken in de ventilatie- en luchtkanalen?

Over het werk

Ter aanvulling van het team van montagemedewerkers zijn we op zoek naar een allrounder. Met jouw technisch inzicht kun je gemakkelijk tekening lezen. Je werkzaamheden vinden plaats op locaties door het hele land, meestal in grote bedrijfshallen of winkels. Je werkt vaak samen met het team van montagemedewerkers maar ook wel zelfstandig. Van tevoren is bekend waar je voor ingezet wordt, dit kan variëren van installeren van elektra of het afwerken van de montagewerkzaamheden. De kabelgoten en verlichtingslijsten die door de collega's worden gemonteerd waar je mee samen werkt bevinden zich op hoogte. Er wordt vaak met een hoogwerker gewerkt.

Wat wij bieden
  • Een afwisselende zelfstandige baan
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Leuke werkplek voor langere tijd waar een goede sfeer hangt
  • Mogelijkheid om je VCA via Luba te behalen
Wat wij vragen
  • Je kunt meten en tekeningen lezen
  • Je hebt ervaring in de bouw, montage werk of installatiewerk
  • Ervaring in ventilatiewerk en luchtkanalen is een pre
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs
  • Je bent in het bezit van VCA diploma
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is het montage bedrijf voor kabelgoten, ladderbanen en andere kabelmanagementsystemen. Als totaal aannemer van kabelgoten en kabelmanagementsystemen hebben zij een ruime ervaring met systemen van o.a. Niedax, legrand (van Geel), Schneider-electric (Stago) Tevens zijn zij totaal aannemer van verlichting en kabelmanagementsystemen. Ze hebben een ruime lichtlijn ervaring met systemen van o.a. Philips, Veko e.d. en leveren en monteren alle systemen volgens de geldende norm van de fabrikant en de door de klant aangegeven wensen. De projecten bevinden zich in het gehele land en de opdrachtgevers zijn zeer divers. Van grote supermarktketens tot zorgcentra en van kantoren tot parkeergarages. Binnenkort wordt het nieuwe bedrijfspand gerealiseerd op bedrijventerrein Agriport A7.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Vmbo, Mbo

Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar