Deze vacature is niet meer actief.

Vacature (leerling) Polyesterbewerker Wieringerwerf

Werklocatie: Wieringerwerf
€11 - €14 / uur 40

Omschrijving

Heb jij ervaring met polyester en zoek jij een baan waar je per direct kan starten? Dit bedrijf biedt jou ook mogelijkheden waanneer je het vak wil leren.

Over het werk

Geen dag binnen dit bedrijf is hetzelfde! Je werkt met verschillende producten en bedrijven samen. Vaak ga je samen met de eigenaar of jouw collega eerst een mal maken van de producten. Uit de mal verwerk jij verschillende polyester producten. De producten ga je daarna zo bewerken dat het precies is zoals de klant het graag ziet! Op dit moment worden er voornamelijk sloepen geproduceerd. Omdat jij ervaring hebt met polyester ben je een echte aanpakker en kan jij ervoor zorgen dat de opdrachten op tijd de deur uit gaan.

Wat wij bieden
  • Kilometervergoeding in overleg
  • Groeimogelijkheden binnen een leuk en klein bedrijf
  • Pensioenopbouw vanaf 26 weken
  • Een heftruckcertificaat en VCA gratis te behalen via Luba
  • Je komt te werken in een gezellig team
Wat wij vragen
  • Je hebt ervaring met polyester
  • Je hebt een heftruckcertificaat en VCA of bent bereid om deze via Luba te halen
  • Je kunt zelfstandig naar Wieringerwerf komen
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een kleine polyesterbewerker. Je komt te werken in een klein team waarbij er voldoende ruimte is om te groeien. De werkgever neemt opdrachten aan van de grotere bedrijven in de omgeving. Er werken ongeveer 3 tot 5 collega's en er hangt een hechte en gezellig sfeer. Het is een echt ons kent ons bedrijf waarbij veel te bespreken is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Ongeschoold

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar