Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Medewerker Housekeeping 's-gravenhage

Werklocatie: 's-gravenhage
€11 - €11,44 / uur 40

Omschrijving

Wil jij tijdens de zomermaanden bijverdienen? Ben jij per direct beschikbaar en wil jij fulltime aan de slag? Solliciteer dan nu!

Over het werk

Als medewerker Housekeeping ben je werkzaam in een hotel en maak je de hotelkamers verblijfsgereed voor de gasten. Aan de hand van een vast schema en een controlelijst worden de kamers klaargemaakt. Wanneer gasten een kamer verlaten dient de kamer op tijd schoon en gereed te zijn voordat er nieuwe gasten arriveren. Bij de werkzaamheden kun je denken aan; het verschonen en opmaken van bedden, legen van prullenbakken, stofzuigen van de kamers, schoonmaken van meubilair etc. Jij steekt de handen uit de mouwen op de mooiste hotels in Den Haag. Bij deze werkgever is je baan meer dan schoonmaken alleen. Als medewerker Housekeeping zorg jij dat gasten zich welkom voelen en optimaal van hun verblijf kunnen genieten.

Op je eerste werkdag word je ingewerkt door een ervaren medewerker van het bedrijf. Na het inwerken ben jij in staat om de werkzaamheden zelfstandig uit te voeren. Dagelijks communiceer jij met je collega's over de operationele planning en hou je je leidinggevende op de hoogte over de voortgang.

Bij deze functie kan jij de gehele zomer aan de slag. Nadat je bij ons een intake gesprek hebt gehad kun je direct starten. Je wordt 5 dagen in de week flexibel ingepland, dit kan van maandag tot en met zondag zijn. Hou er dus rekening mee dat je ook in de weekenden ingepland kunt worden. Door de weeks start je om 09:00 uur met werken, in het weekend start je om 10:00 uur. De eindtijd is (afhankelijk van de bezetting) rond 15:00 uur.

Wat wij bieden
  • Een contract voor de zomermaanden
  • Je kunt per direct beginnen als huishoudelijk medewerker
Wat wij vragen
  • Je woont in de regio Den Haag
  • Je spreek Nederlands en/of Engels zodat je vragen van gasten kunt beantwoorden
  • Ervaring met schoonmaken is een pré
  • Je kunt werken onder tijdsdruk
  • Je bent beschikbaar in het weekend
Over het bedrijf

Je komt te werken bij één van de grootste schoonmaakbedrijven in Nederland. Bij dit bedrijf werk je met 16.000 trotse collega’s. Samen met jou kan dit bedrijf een betere schoonmaakservice bieden aan onze opdrachtgevers. Deze werkgever gelooft in het samenbrengen van werknemers met diverse achtergronden. Of het nu gaat om leeftijd, geslacht, geloof, seksuele geaardheid, culturele achtergrond of opleiding: iedereen is welkom als klant of medewerker. De werkgever is al meer dan 50 jaar scherp op schoon.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Ongeschoold, Vmbo, Mavo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar