Deze vacature is niet meer actief.

Vacature commercieel medewerker Nijkerk Gld

Werklocatie: Nijkerk Gld
2200-2500 bruto per maand Fulltime

Omschrijving

Werkzaamheden commercieel medewerker:
Zuivel drinken en eten, we doen het iedere dag. Je ondersteunt een team en begeleidt projecten met als doel dit product goed op de kaart te zetten. Het bedrijf is snel groeiende en heeft veel internationale afnemers. Je takenpakket is breed. Voor de ondersteuning van ons team zoeken wij een commercieel medewerker.

Wat ga je doen?

Je geeft commerciële ondersteuning en begeleidt projecten. Je bereidt deze projecten voor met je team, maakt de presentatie hiervan en werkt deze uit. De projecten hebben tot doel om het product meer onder de aandacht te brengen bij afnemers. Deze klanten zijn zowel mondiaal als internationaal gevestigd. De administratie en het facturatieproces van deze projecten behoren ook tot je verantwoordelijkheden. Daarnaast ben je het commercieel aanspreekpunt en houd jij je bezig met werkzaamheden voor promoties en acties. In deze functie ondersteun je mede de klantmanager. Samen runnen jullie deze verantwoordelijke taak binnen het account team.

Er wordt veel gewerkt in multidisciplinaire teams. Kenmerken zijn nuchter, een hecht team en mensen die er werken hebben hele diverse achtergronden. Er worden regelmatig leuke activiteiten georganiseerd. Op dit moment wordt er ook veel vanuit huis gewerkt i.v.m. corona en de hoop is snel weer een leuke activiteit met elkaar te doen
Functie-eisen commercieel medewerker:
Wat vragen wij van jou?

- Een afgeronde HBO of WO opleiding in een commerciële richting
- Je hebt een sales-drive, ziet kansen liggen
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden en weet het beste uit je team te halen
- Je kan gestructureerd werken en hebt oog voor detail
- Je hebt cijfermatig inzicht
- Je kan goed werken met Word, Excel en PowerPoint
- Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend
Wat bieden wij: Het betreft een fulltime functie. Wil je minder werken, dan is dit bespreekbaar. Het salaris is afhankelijk van kennis en ervaring, maar zal liggen tussen de 2200-2500 bruto per maand. Het team waar jij mee samenwerkt is enthousiast en er heerst een open cultuur, de lijnen zijn kort. Doordat het bedrijf hard groeit zijn er mogelijkheden om door te groeien en eventueel kan je een opleiding volgen.

Ben jij van toegevoegde waarde en kan je meedenken aan de verbetering en implementatie van ons product? Wij ontvangen dan graag je CV.
Klik hiervoor op onderstaande button.

Heb je nog vragen over deze vacature? Bel naar 0337110600 en vraag naar Aletta.
Salarisindicatie: 2200-2500 bruto per maand
Uren per week: 40.00
Dienstverband: Uitzicht op een vast dienstverband

Neem contact op over commercieel medewerker:
Contactpersoon: Aletta Bos
Telefoonnummer:
033 - 711 0600