Vacature Klantenservice medewerker transport Hazerswoude Dorp

Werklocatie: Hazerswoude Dorp
€2.100 - €2.500 / maand 40

Omschrijving

Ben jij klantgericht, sociaal vaardig en heb je interesse in de transport wereld? Een veelzijdige functie met doorgroeimogelijkheden.

Over het werk

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor het bedienen van jouw klanten. Dit is een portefeuille van zo'n 10 grote klanten waar je persoonlijk verantwoordelijk voor bent. Dagelijks ben jij hierbij dus verantwoordelijk voor het regelen van laden en lossen in haven steden als Rotterdam en Manchester. Ook houd je documentatie bij en los je (logistieke) problemen op waar klanten tegenaan lopen. Je plant het van transport op de weg en over zee en houdt de administratie bij. Dit alles terwijl je jouw klanten op de hoogte houdt van de voortgang. Je doorloopt met deze klanten het logistieke proces van A tot Z, maar ook houd je je bezig met marktbewerking en werk je samen met collega's. Denk hierbij aan het herkennen van kansen en benaderen van interessante bedrijven. De orderverwerking en tariefbepaling voor nieuwe klanten. Het adviseren van (nieuwe) klanten om ze de beste oplossing aan te bieden op het gebied van transport en hier offertes voor opmaken. Tegelijkertijd ben je veel in contact met collega's om samen de grootste prioriteiten op te lossen. Naast klanten en directe collega's op de afdeling ben je ook veel in contact met je collega's van de afdeling Planning en Logistiek om zo samen de beste service, kwaliteit en bedrijfsvoering te creëren.

Wat wij bieden
  • Een veelzijdige functie met veel klantencontact
  • Prettige werktijden, tussen 08:00 en 09:00 starten
  • Een leuke werkplek in een energiek team van zo'n 12 enthousiaste collega's
  • Mogelijkheden om je te ontwikkelen en door te groeien op gebieden die jij ambieert
  • Mogelijkheid om direct een contract bij het bedrijf te krijgen
Wat wij vragen
  • Een klantgerichte instelling, empatisch vermogen, enthousiasme en gevoel voor commercie
  • Aantoonbare stressbestendigheid, computervaardigheden en affiniteit met logistiek en transport
  • Minimaal een afgeronde mbo opleiding en ervaring in een commerciële functie in een internationale omgeving
  • Fulltime beschikbaar en in bezit van eigen vervoer
  • Naast Nederlands, vloeiend in de Engelse- en bij voorkeur Duitse taal
Over het bedrijf

Dit bedrijf is een ambitieuze logistieke dienstverlener met vestigingen in heel Nederland, waaronder Hazerswoude-Dorp, maar ook in Engeland en Polen. Ze zijn gespecialiseerd in het vervoeren van alle soorten ladingen vanuit Europa naar het Verenigd Koninkrijk. Het is een bedrijf waar de mens centraal staat. Alle medewerkers zijn nauw betrokken bij de ontwikkeling van de organisatie en er wordt meegedacht over de persoonlijke ontwikkeling van elk personeelslid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar