Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Montagemedewerker boten Wieringerwerf

Werklocatie: Wieringerwerf
€2.175 - €2.175 / maand 40

Omschrijving

Vind je het leuk om iets met je handen te maken en dan voornamelijk boten? Dan is dit een leuke baan voor jou waar je per direct kan beginnen!

Over het werk

In deze functie ben jij verantwoordelijk voor de afmontage van de boten die in de productie van polyester worden geproduceerd. Aangezien jij op de afmontage staat, werk je secuur en nauwkeurig. Het is namelijk de bedoeling dat je een perfect eindproduct aflevert! De werkzaamheden die hierbij komen kijken is het aan elkaar plakken van de boot onderdelen en daarna het schuren en polijsten. Ook klein reparatiewerk wordt door jou gedaan, omdat er tijdens de productie of de montage weleens schade ontstaat. In dit bedrijf heb je veel vrijheid in je werkzaamheden. Er is niet iemand die op je neus kijkt en er wordt voornamelijk vertrouwd op eigen verantwoordelijkheid.

Wat wij bieden
  • Een plek waar je voor langere tijd kunt blijven werken
  • Ruimte om je dag zelf in te delen
  • Werktijden van 07:00 uur - 16:00 uur, maar je kunt in overleg eerder beginnen
Wat wij vragen
  • Technisch inzicht
  • Enige ervaring in montage werkzaamheden / houtbewerking
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel
Over het bedrijf

Dit bedrijf is een klein bedrijf in de polyester, zij zijn gevestigd in Wieringerwerf. Er werken ongeveer 15 man binnen het bedrijf. Eigen verantwoordelijkheid staat hoog in het vaandel.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Ongeschoold

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar