Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Magazijnmedewerker Botlek

Werklocatie: Botlek
€10 - €10 / uur 40

Omschrijving

Ben jij op zoek naar vast werk binnen de logistiek en werk jij graag in een informeel team? Dan is dit de baan voor jou!

Over het werk

Voor jouw nieuwe werkgever zijn wij per direct op zoek naar gemotiveerde logistieke krachten. De werkdagen zijn van maandag tot en met vrijdag. De werktijden zijn van 08:00 tot 17:00 of van 17.00 tot 02.00 uur. In jouw functie als magazijnmedewerker wordt er van jou verwacht dat je voornamelijk containers zult lossen en mee zult helpen aan het verzendklaar maken van producten.

Wat wij bieden
  • Een fulltime baan binnen een gezellig team
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Bij wederzijdse tevredenheid ga jij over op contract bij het bedrijf
  • 25 vakantiedagen en reiskostenvergoeding
Wat wij vragen
  • Interesse binnen de logistiek
  • Je bent fysiek sterk
  • Gemotiveerd en betrokken
Over het bedrijf

Het bedrijf waar je aan de slag gaat is een dienstverlener in de logistiek. Het is een groot internationaal bedrijf en jouw toekomstige werkplek is op een vrij nieuwe locatie op de Botlek. Het bedrijf is continu aan het groeien, wat jou mooie kansen en voldoende ruimte biedt om te kunnen doorgroeien. Collegialiteit is erg belangrijk. Jij en je collega's vinden het dus niet erg om elkaar te helpen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Ongeschoold

Van 0 tot 1 jaar