Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Allround timmerman Ijmuiden

Werklocatie: Ijmuiden
€13 - €15 / uur 40

Omschrijving

Jij houdt van klussen! Je bent altijd wel ergens mee bezig en op de één of andere manier loop jij altijd met gereedschap in je handen.

Over het werk

Dit gezellige, kleine en nog vrij jonge bedrijf, is op zoek naar de echte klusser. Opgericht als eenmanszaak in 2001 en ze zijn flink aan het groeien. Het werk is divers en afwisselend. Je zou zowel goed in teamverband moeten kunnen werken als zelfstandig. Ze werken voor verschillende woningbouwcorporaties, gemeenten en particulieren. Zo zou je ’s ochtends kunnen beginnen met een slotje vervangen om daarna voor een ander een keuken te installeren. ’s Ochtends vroeg begin je met je collega's aan een kop koffie om vervolgens om 07:30 uur de deur uit te gaan en aan het werk te gaan. En na een week hard werken is het op vrijdagmiddag genieten van een borrel.

Wat wij bieden
  • Een fulltime functie van 40 uur per week
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Prettige werkomgeving en gezellige collega's
Wat wij vragen
  • Je hebt al enkele jaren ervaring
  • Afgeronde bouwopleiding als timmerman
  • In het bezit van een VCA diploma en rijbewijs
Over het bedrijf

Het bedrijf zit in IJmuiden en doet klussen in IJmuiden, Haarlem en Velsen. Het werk dat ze uitvoeren is erg divers. De ene keer kan het gaan om een kleine onderhoudsklus, en de andere keer kan het gaan om een grote renovatie. Zo doen zij ook aan aanbouw en opbouw klussen. Als handige Harry/Henriette is er dus genoeg te doen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Vmbo

Van 2 tot 5 jaar