Vacature Metaalbewerker Drunen

Werklocatie: Drunen
€1.900 - €2.300 / maand 40

Omschrijving

Word opgeleid als metaalbewerker met de mogelijkheid tot een vast contract én verdere ontwikkeling!

Over het werk

Als leerling metaalbewerker ben je werkzaam op de afdeling aluminium of staal. Je wordt opgeleid om je dagelijks bezig te houden met het bewerken van metaal. Je leert lassen, zetten, walsen, knippen, persen, slijpen en meer handelingen die nodig zijn voor het goed bewerken van metaal. Uiteraard leer je ook het lezen van technische tekeningen. Dit doe je met een gezellige groep collega's en hierbij let je goed op de veiligheid en kwaliteit.

Wat wij bieden
  • Fulltime baan
  • Reiskostenvergoeding
  • Uitzicht op vast dienstverband bij goed presteren
  • Uitdagende en afwisselende baan
  • Opleiding vanuit het bedrijf tot metaalbewerker in aluminium of staal
Wat wij vragen
  • Afgeronde vmbo- opleiding
  • Affiniteit met techniek, bijvoorbeeld door klussen aan de scooter, auto's of in en om het huis!
  • Enthousiaste en leergierige instelling
Over het bedrijf

Bij deze groeiende organisatie staan kwaliteit en gezelligheid voorop! De locatie is vrij nieuw en ruim opgezet. Het heeft veel grote ramen, waardoor het altijd goed belicht is binnen en je niet het idee hebt alsof je in een afgesloten ruimte werkt. Iedereen die de motivatie en wil toont om zichzelf in het bedrijf te ontwikkelen krijgt die gelegenheid. Er is een ruime kantine waar je samen met je collega's van de productie en kantoor kan eten en drinken en vooral ook kan bijpraten over het weekend! Kortom, een gezellig bedrijf waar je vanaf het begin af aan in een warm bad terecht komt!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Vmbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar