Vacature Magazijnchef Warmond

Werklocatie: Warmond
€6 - €11 / uur 40

Omschrijving

Zou je het heerlijk vinden om morgen al fulltime en zelfstandig aan het werk te gaan in het magazijn? Dan is dit jouw baan!

Over het werk

In jouw nieuwe baan ga je het hele magazijn managen. Je houdt je bezig met verschillende taken, zoals het magazijn op orde houden, producten afgeven aan collega's, producten verzendklaar maken, bestellingen brengen en rolstoelzittingen bekleden.

Het werk is vrij zelfstandig, maar dat is voor jou geen probleem. Zo weet je goed wat er van je verwacht wordt en ga je met een blij gevoel naar huis als je je taken voor die dag hebt afgerond.

Wat wij bieden
  • Een baan waarbij je snel aan de slag kan
  • Een salaris conform de CAO Meubelindustrie
  • Gezellig collega's
Wat wij vragen
  • Je bent per direct fulltime beschikbaar
  • Je vindt het geen probleem om zelfstandig te werken
  • Je hebt een rijbewijs B
Over het bedrijf

Dit bedrijf is expert in het ontwerpen en produceren van bekleding. Met een club gezellige collega's werk je elke dag aan de mooiste producten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Ongeschoold, Vmbo, Mavo, Havo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar