Vacature Engineer aardwarmte elektrotechniek Middenmeer

Werklocatie: Middenmeer
€3.200 - €4.200 / maand 40

Omschrijving

Bij dit snel groeiende bedrijf hebben ze een bekwame electro engineer nodig. Je gaat op flexibele tijden werken binnen een hecht team.

Over het werk

Dit bedrijf produceert op duurzame manier aardwarmte en elektriciteit. Binnen de afdeling Geo projecten hebben ze door groei extra capaciteit nodig.Jij houd je voornamelijk bezig met warmte projecten en de begeleiding hiervan. De werkzaamheden kunnen worden omschreven als: het verzamelen van de benodigde informatie waar onder tekeningen, begeleiding van ontwerp en realisatie van nieuwbouw en modificaties aan elektrotechnische installaties, ondersteunen bij aanpassingen en nieuwbouw van besturingssystemen. Hiernaast heb je natuurlijk regelmatig overleg met de betrokkenen zoals monteurs, werkvoorbereiders en de klanten.

Wat wij bieden
  • Een fijn en hecht team waarbinnen een doel is, elk bedrijf over op aardwarmte binnen Noord Holland
  • Een hypermodern bedrijf en sterke groei in de komende jaren
  • Flexibele werktijden en een goede pensioenvoorziening
  • Mogelijkheid tot het volgen van opleidingen en trainingen
Wat wij vragen
  • Je heb minimaal een afgeronde hbo opleiding en affiniteit voor elektrotechniek & Milieutechniek
  • Jij vindt het geen probleem om projectmatig te werken en heb hier ook ervaring mee
  • Jij ziet complexe vraagstukken vertalen naar de werkvloer als geen enkel probleem
  • Een duidelijke toekomstvisie over aardwarmte en jij wil hier aan bijdrage
  • Ervaring met meerdere programma's. denk hier aan CAD, AMCS of DCS is een pré
Over het bedrijf

Deze aardwarmte opwekker en netbeheerder van energie zet zich in om op grote bedrijven terreinen energie te leveren. Dit doen ze door middel van een eigen kabel en leidingen netwerk. Jij komt te werken voor een modern privaat nutsbedrijf dat snelle groei doormaakt op het gebied van aardwarmte. Daarom zijn ze op zoek naar professionals om dit proces goed te begeleiden. Er zijn meerdere locaties en er vindt vrijwel jaarlijks uitbreiding plaats.Er wordt vooral geleverd aan grote energie vragende bedrijven zoals glastuinbouw en data centers.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar