Vacature Procesoperator B Lutjebroek

Werklocatie: Lutjebroek
€2.700 - €3.500 / maand 40

Omschrijving

Een hypermodern bedrijf in de voeding heeft door uitbreiding een procesoperator B nodig die mee wil denken voor procesoptimalisatie!

Over het werk

Jij kan zelfstandig een aantal bestaande en nog te ontwikkelen natte processen voor de productie van voedingsmiddelen bedienen. Hierbij staat voedselveiligheid natuurlijk centraal. De processen zijn deels geautomatiseerd en opgebouwd uit de volgende onderdelen: Reactors, pompen, decanters, centrifuges, filters en persen. Hier horen natuurlijk de nodige meetinstrumenten en regeleenheden bij.

Een belangrijk element is het doorgronden van de installatie en eventuele storingen of aanpassingen dienen zelf gemaakt te worden waar dit mogelijk is. Het bedrijf is gloednieuw en volledig in ontwikkeling. Hiervoor zijn mensen nodig die dit proces kunnen begeleiden en beheersen. Zou jij dit een leuke uitdaging vinden of je wil meer weten mag je ons ook even bellen op: 088-2589019

Wat wij bieden
  • Een gloednieuwe werkomgeving waarbij alles van het lab tot de productie niet hypermodern is
  • Ruimte voor eigen ontwikkeling en scholing
  • Een leuk en hecht team om mee samen te werken
  • Goede arbeidsvoorwaarden en verantwoordelijkheid
Wat wij vragen
  • Ervaring binnen voedingsmiddelen en als pre een operator A en of B diploma
  • Bereid te werken in een 2 ploegendienst
  • Mee willen werken en denken aan uitbreiding van het bedrijf
  • Volledig een proces kunnen opstarten en overzicht houden op werzaamheden
Over het bedrijf

Dit hypermoderne bedrijf is net nieuw en als dochteronderneming van de huidige productielocatie gestart. Ze zijn nu nog in een vroeg stadium van ontwikkeling en hebben daarom jou hulp nodig om deze locatie verder te laten groeien. Je werkt met een breed assortiment aan voedingsingrediënten. Op dit moment worden de experimenten nog uitgevoerd voor de nieuwe processen. Daar naast gaan ze op korte termijn de productie flink uitbreiden waarbij vakkennis noodzakelijk is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar