Vacature Senior Sales medewerker Berkel En Rodenrijs

Werklocatie: Berkel En Rodenrijs
€2.650 - €3.100 / maand 40

Omschrijving

Ben jij een ster in Excel en zoek jij een nieuwe uitdaging? Ga aan de slag bij deze producent van farmaceutische producten en vind je uitdaging!

Over het werk

Als sales medewerker binnendienst ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken van productvraagstukken van klanten. Zo houd je je onder andere bezig met de offerte- en orderverwerking. Hiervoor ben je de schakel van begin tot eind van de levering en het contact met klanten. Daarnaast coördineer je de export van documenten en voorzie je de klant van advies bij vragen over de basisregeling omtrent de producten. Je zorgt ervoor dat je duidelijke briefings maakt over binnengehaalde orders om je collega's van verschillende afdelingen te informeren. Jij bent een ster in Excel en bent bekend met het maken van calculaties voor offertes en onderhoudt de orderportefeuille. Je onderhoudt een goede relatie met bestaande klanten, maar zal ook bezig zijn met het werven van nieuwe klanten. Dit alles houdt je up-to-date in het CRM-systeem, net als de prijzen van de klanten. Je komt in een jong team terecht van 4 sales medewerkers waar je met z'n allen graag wil knallen om het bedrijf naar een hoger niveau te brengen! Er heerst een informele werk sfeer waar je lekker jezelf kan zijn! Het is wel belangrijk dat je goed kan communiceren met mensen op verschillende niveaus en representatief bent. Daarnaast kan je snel schakelen, ben je stressbestendig en vind je het fijn om met je team te sparren over lopende zaken binnen de private label afdeling wat betreft offertes, productvraagstukken en ook de nieuwste technologieën en trends binnen de markt.

Bij dit bedrijf doen ze meer dan alleen het produceren van producten en verpakkingen zoals glijmiddelen voor grote internationale klanten. Zij bieden ook ondersteuning en advies met het bedenken en creëren van het design van het product, om er voor te zorgen dat ze de verwachtingen van de klant waar maken, liever nog dat ze die overstijgen. Afhankelijk van de wensen, kan elke klant rekenen op advies en service op maat.

Wat wij bieden
  • Een baan voor 40 uur per week
  • Je gaat direct in dienst bij dit bedrijf
  • Werktijden van 09.00 - 17.30 uur
  • Nieuwe ervaringen en de ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontplooiing
Wat wij vragen
  • Hbo werk- en denkniveau en je hebt minimaal 3 jaar ervaring in een sales functie
  • Je hebt affiniteit met de branche en de producten. Hiervoor ben je bereid naar het buitenland te reizen om aanwezig te zijn op enkele vakbeurzen om het bedrijf te vertegenwoordigen.
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Het spreken van een vreemde taal is een prè
  • Je hebt een goede beheersing van MS Office (Word/Excel) en ervaring met databaseverwerking
  • Als persoon ben je administratief onderlegd, commercieel ingesteld en heb je goede communicatieve vaardigheden
Over het bedrijf

Dit bedrijf is een producent van farmaceutische, cosmetische en stimulerende producten en verpakkingen voor de internationale groothandel. Het bedrijf wil met haar producten ondersteuning bieden bij het verkrijgen en behouden van een goede lichamelijke en geestelijke gezondheid. Zo willen zij de kwaliteit van het leven vergroten. De producten van dit bedrijf voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en worden streng gecontroleerd volgens ISO standaarden.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Hbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar