Vacature Groenwerker Heerhugowaard

Werklocatie: Heerhugowaard
€1.900 - €2.300 / maand 40

Omschrijving

Je gaat buiten werken in de groenvoorziening in de omgeving van Heerhugowaard. Fulltime werk tot en met november.

Over het werk

De zomer is begonnen, en wat is er nou lekkerder dan buiten aan de slag te kunnen?

Het bedrijf waar je komt werken is op zoek naar mensen die op projectmatige basis voor hen aan de slag kunnen. Zij zorgen voor de groenvoorziening in bermen en langs watergangen. Je gaat samen met collega's zorgen dat al het groen er netjes bij staat. Dit doe je lekker in de zon, maar ook als het regent ben je buiten aan het werk. Er wordt gewerkt op projectbasis waar je steeds fulltime aan de slag bent, het werk duurt ongeveer tot november. Je zal steeds per project worden ingedeeld.

Wat wij bieden
  • Een fulltime baan op projectbasis tot ongeveer november, startdatum in overleg
  • Een leuke afwisselende baan in de buitenlucht
  • Je werkt in een leuk team
Wat wij vragen
  • Je bent in het bezit van een B-rijbewijs
  • Je bent in het bezit van een VCA 1- certificaat
  • Een goede fysieke conditie
  • Ervaring met een bosmaaier is een pre
Over het bedrijf

Dit Friese bedrijf werkt in de grond- weg- en waterbouw. Ze hebben opdrachten door geheel Noord-Nederland met ongeveer 120 mensen. Ze werken in de: Infra, Groenonderhoud, Grondverzet, Baggerwerk, Waterbouw, Recycling, Sloopwerken en Transport.

Betrouwbaarheid, kwaliteit en flexibiliteit zijn de kernwaarden van het bedrijf. De directie is nauw betrokken bij de uitvoering van werkzaamheden en staat een klantvriendelijke en oplossingsgerichte werkhouding voorop bij het uitvoeren van de opdrachten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar