Vacature Operator Best

Werklocatie: Best
€1.850 - €2.720 / maand 38

Omschrijving

Operator worden bij dit bedrijf betekent: Uitzicht op een vast contract, ploegentoeslag, doorgroeimogelijkheden: deze vacature heeft het allemaal!

Over het werk

Als operator ben je verantwoordelijk voor een complete productielijn. Je zorgt ervoor dat productiemedewerkers weten wat ze moeten doen en je zorgt voor het opstarten en omstellen van de lijn. Ook kleine storingen verhelp je zelfstandig. Jij zorgt er dus voor dat kwaliteit én snelheid hand in hand gaan zodat productiedoelstellingen behaald worden. Wat worden jouw voornaamste taken als operator? Het controleren van de veiligheid en kwaliteit van de producten, het bijhouden van productiegegevens, zorgen voor orde en netheid aan de lijn, veiligheid en hygiëne zijn van groot belang en het behalen van de afgegeven planning en productiehoeveelheden.

Zie jij ruimte voor verbeteringen in het proces? Dan maak je dit bespreekbaar met je teamleider. Je werkt in 2 ploegendienst: je wordt 5 dagen per week ingezet van maandag t/m zaterdag tussen 6:00-24:00 uur. Je krijgt wekelijks de planning door voor de daarop volgende week, hierin heb je vaak een vast werkpatroon

Wat wij bieden
  • Een fulltime functie voor 38 uur per week met uitzicht op vast contract
  • Ploegentoeslag voor het werken in bepaalde uren
  • Reiskostenvergoeding wanneer je meer dan 10 km naar je werk reist en gratis parkeergelegenheid
  • Bij aanvang een contract via Luba met wekelijkse uitbetaling van je salaris
  • Bij goed functioneren volgt een contract bij het bedrijf en krijg je de volgende extra's: Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenvoorziening en een collectieve verzekering, een gratis sportabonnement en doorgroeimogelijkheden
Wat wij vragen
  • Recente ervaring als operator, waarbij ervaring op een inpakafdeling de voorkeur heeft
  • Goede mondelinge beheersing van de Nederlandse taal en voldoende beheersing van de Engelse taal
  • Je vindt fysiek zwaar werk geen probleem en hebt geen problemen met het werken in een gekoelde omgeving
Over het bedrijf

Werken bij dit grote productiebedrijf betekent dat jij in een team terecht komt waar er een echte ‘niet moeilijk doen, als het makkelijk kan’ mentaliteit heerst. Ondanks dat het een groot familiebedrijf is bestaande uit verschillende labels met meerdere locaties in Nederland en ± 2000 collega’s, werk je altijd in kleinere teams. Hierdoor heerst er een fijne sfeer op de werkvloer.

Er werken veel verschillende mensen waardoor jij je altijd thuis zal voelen. Je komt te werken in een mooi en representatief pand met een kantine waar je de dag met een kop koffie kan starten of tijdens pauzes even kan relaxen of wat kan eten. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig. Duurzaam ondernemen, de klant centraal zetten en de kracht van een familiebedrijf. Dat zijn voor dit bedrijf belangrijke waarden!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Vmbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar