Vacature Schoonmaker - vakantiewerk Delft

Werklocatie: Delft
€5,07 - €11,27 / uur 40

Omschrijving

Ben jij in het bezit van een Rijbewijs B en wil je je weekend en avonden lekker vrijhouden voor je vrienden? Lees dan snel verder!

Over het werk

Ben jij diegene die alles graag laat blinken thuis en waarvan de handen al gaan kriebelen als het stoffig is? Dan is dit de vakantiebaan voor jou.

Je standplaats is in Delft waar je in de ochtend aanwezig bent. Vanuit daar rijd jij samen met je collega naar de locaties van de opdrachten. Je hebt een rijbewijs B zodat je zelf de bus kan besturen. Het mooie aan deze functie is dat je fulltime kan werken van maandag tot en met vrijdag gewoon op kantoortijden. De avonden en weekenden zijn dus gewoon om met je vrienden door te brengen. Nog steeds enthousiast? Dacht het ook!

Wat wij bieden
  • Fijne collega's
  • Een te gekke fulltime vakantiebaan bij jou in de buurt
  • Uiteraard bij een leuk bedrijf
Wat wij vragen
  • Je hebt een rijbewijs B
  • Je bent secuur en efficiënt in het snel maar grondig schoonmaken
  • Woonachtig in de omgeving van Delft, want je krijgt geen reiskosten volgens de cao schoonmaak
  • Je bent enthousiast en wilt graag aan de bak!
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een schoonmaakbedrijf van scholen en kantoren gelegen in Delft. Daarnaast doen ze ook glas bewassing. Dit bedrijf bestaat al ruim 50 jaar, dus is de echte specialist in schoonmaak en reiniging.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Vmbo

Van 0 tot 1 jaar