Vacature Administratief medewerker binnendienst Waddinxveen

Werklocatie: Waddinxveen
€2.200 - €2.700 / maand 40

Omschrijving

Dankzij jou lopen de orders op rolletjes en zorg je dat de klant met een glimlach de telefoon neerlegt. Je komt te werken in Waddinxveen.

Over het werk

Als administratief medewerker binnendienst zorg jij ervoor dat de orders die binnenkomen goed in het computer systeem worden gezet. Je beantwoordt de vragen van de klanten zowel telefonisch als per email. Daarnaast heb je wekelijks contact met de productie om te vernemen of alles of rolletjes loopt zodat de orders ook kunnen worden uitgevoerd en geleverd. Is er een probleem, dan zorg jij ervoor (samen met de drie andere collega's op de afdeling) dat die worden opgelost.

Maak jij van deze fulltime functie, 32 uur is bespreekbaar, als administratief medewerker binnendienst in Waddinxveen jouw nieuwe baan? Reageer dan direct, maar uiterlijk 18 juni aanstaande.

Wat wij bieden
  • Een uitdagende fulltime functie (32 uur is bespreekbaar)
  • Het gaat om vervanging van een zwangerschapsverlof periode (15 juli tot en met 31 december 2021), met vooruitzicht op meer
  • Een super leuke en dynamische werkgever met een prettige werksfeer
  • 25 vakantiedagen, 8.33% vakantiegeld
  • Gratis parkeergelegenheid
Wat wij vragen
  • Je beschikt over mbo werk- en denkniveau
  • Qua werkervaring heb bij voorkeur al eerder gewerkt met deze werkzaamheden, technische is niet per se noodzakelijk, maar wel een pré
  • Je beschikt over een aanpakkers mentaliteit en klantgerichtheid waardoor de klant snel weet wat ze aan je hebben
  • Omdat je met internationale klanten werkt is het fijn dat je je verstaanbaar kan maken in de Engelse taal
Over het bedrijf

Jouw nieuwe werkgever is een snel groeiende technische organisatie met standplaats in Waddinxveen. Ieder technisch ontwerp wordt in overleg met de klant custom made ontworpen en gebouwd. In het bedrijf hangt een informele en fijne sfeer.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar