Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Magazijnmedewerker Krimpen Aan De Lek

Werklocatie: Krimpen Aan De Lek
€1.900 - €2.400 / maand 45

Omschrijving

Ben jij een aanpakker en ben jij toe aan een volgende stap in de logistiek? Lees dan snel verder!

Over het werk

Als magazijnmedewerker ben je een belangrijk onderdeel van de supply-chain. Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor een efficiënte goederenstroom en een kloppende voorraad.

Tot jouw taken behoren onder meer de goederen in ontvangst nemen van leveranciers en deze op de juiste voorraadlocatie plaatsen. Verder doe jij visuele controles op de goederenontvangsten. Denk hierbij aan kwaliteit, verpakking, artikelnummers en aantallen volgens de pakbonnen en tekeningen.
Tevens doe jij logistiek werk zoals orderspicken, afboeken in het systeem en natuurlijk verzendklaar maken. Als jij een heftruckcertificaat hebt dan ga jij ook op de heftruck rijden.

Wat wij bieden
  • Een baan met overname binnen één jaar
  • Een kosteloze heftruckcursus mocht je nog geen heftruckcertificaat hebben
  • Een wekelijkse uitbetaling
Wat wij vragen
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de logistiek
  • Een heftruckcertificaat of de bereidheid deze te halen
  • Jij bent een aanpakker
Over het bedrijf

Jouw werkgever ontwikkelt en produceert geavanceerde spreaders en andere hijs- en hefwerktuigen voor de overslag van onder andere zeecontainers.
Er werken 120 collega's van jou en bestaan al ruim 180 jaar.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 2 tot 5 jaar