Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Coördinator laboratorium Ijmuiden

Werklocatie: Ijmuiden
€1.900 - €3.000 / maand 40

Omschrijving

Vind jij het leuk om van alles te regelen en organiseren? En houd je ervan om daarnaast nog steeds op de werkvloer bezig te zijn?

Over het werk

Als coördinator houd jij je bezig met het ondersteunen van de laboratorium door alle administratieve taken op je te nemen. Daarnaast ben jij de resterende tijd verantwoordelijk voor het uitvoeren van productietesten en neem jij laboranten waar als zij afwezig zijn.

Jouw werkdag begint om 08:00 en duurt tot 17:00 uur. Gedurende de dag ben jij onder andere bezig met de veiligheidscoördinatie binnen het laboratorium. Je kan hierbij denken aan het bewaken van de veiligheidseisen, het toezien op het naleven van de voorschriften inzake veiligheid, het up-to-date houden van alle documentatie en voorschriften, het registreren & verzenden van monsters naar klanten, leveranciers en extern laboratorium en natuurlijk het opvolgen van de resultaten. En door de werkweek heen ben jij als coördinator dus verantwoordelijke voor de planning van kalibratie, het onderhoudsschema van de apparatuur, de planning van het schoonmaakrooster, het ondersteunen van het lab in administratie en het overzicht houden op de uren- en verlofregistratie.

Wat wij bieden
  • Je gaat gelijk op contract bij de werkgever
  • Een fulltime functie van 40 uur per week
  • Vakantiedagen: 25 dagen op fulltime basis per kalenderjaar
  • Leuke werkplek in de havens van IJmuiden
Wat wij vragen
  • Je hebt een afgeronde MLO opleiding (bij voorkeur MLO 4) en relevante werkervaring
  • Je hebt ervaring met het werken in een productieomgeving of een vergelijkbare omgeving
  • Je beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden van zowel de Nederlandse als de Engelse taal in woord -en geschrift
  • Je bent handig met systemen of je weet je deze snel eigen te maken
Over het bedrijf

De werkgever waarvoor jij gaat werken is gespecialiseerd in het leveren van mineralen en additieven aan onder andere de gas- en olie industrie. Zij hebben een productiecapaciteit van ruim 200.000 m. ton per jaar en bewerkstelligen dit allemaal in IJmuiden. De import en export gebeurt dan ook vanuit de haven in IJmuiden. De (werk) mentaliteit in IJmuiden is dan ook zeker terug te zien in het bedrijf. Gewoon hard werken. Verder is er ook zeker plaats voor gezelligheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo, Hbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar