Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Opperman Santpoort-noord

Werklocatie: Santpoort-noord
€10,78 - €10,78 / uur 40

Omschrijving

Je werkt lekker buiten en leert gelijk een vak.

Over het werk

Als hulpstratenmaker ben je actief op verschillende projecten. Je gaat zo veel als mogelijk met dezelfde stratenmaker mee die jou het vak leert.

Jouw werkzaamheden bestaan uit stenen leggen, glad strijken van het zandbed, voegen vullen met zand, het aanstampen/trillen van straatstenen, het aangeven van materiaal, stenen kruien en eruit halen. Het kan ook voorkomen dat je de bestrating open moet breken en de stenen op maat hakt. Je werkt hierbij veel op je knieën en met een gebogen rug.

Je start op de klus om 07:00 uur en daarom ben je 's ochtends tussen 06:15 en 06:30 uur op de verzamelplek aanwezig. Het is belangrijk dat je op de afgesproken tijd aanwezig bent zodat de klus geen vertraging oploopt.

Wat wij bieden
  • Gezellige collega's
  • Opleidingsmogelijkheden
  • Werken in de buitenlucht
  • Wanneer het van beide kanten klikt dan is een samenwerking voor langere tijd mogelijk
Wat wij vragen
  • Ervaring is niet nodig! De juiste instelling en mentaliteit zijn veel belangrijker
  • Fysiek ben je in goede conditie
  • Je weet van aanpakken
Over het bedrijf

Dit bedrijf levert alle diensten op het gebied van grond-, weg-, en waterbouw. Hun specialisme is onderhoud. Zij werken veel voor gemeenten en semi-overheden in de Randstad.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Ongeschoold, Vmbo, Havo, Mbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar