Vacature Meubelmaker jachten Warmond

Werklocatie: Warmond
€2.250 - €2.500 / maand 40

Omschrijving

Heb jij zin om aan uitdagende projecten te werken en heb jij goed technisch inzicht? Je gaat maatwerk producten installeren op boten en jachten.

Over het werk

Als meubelmaker bij dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het maken en monteren van meubels en interieuronderdelen. Middels werktekeningen en zaaglijsten ga je aan de slag om het interieuronderdeel op de juiste wijze te maken. Je draagt zorg voor het inmeten en installeren van op maat gemaakte producten op boten en jachten en je ondersteunt de collega’s van productie op de locatie in Warmond. De klanten van je nieuwe werkgever zijn kritisch en verwachten het allerbeste resultaat. Jij zet je dan ook voor de volle 100% in. Je werkt nauw samen met de CAD tekenaar, de productie medewerkers en accountmanager voor een optimaal eindresultaat bij de klant.

Wat wij bieden
  • Je kan fulltime en parttime werken
  • Een mooi bedrijf met gezellige collega's
  • Een baan met uitzicht op vast dienstverband
Wat wij vragen
  • Goede technische vaardigheden
  • Proactieve houding en een uitstekende beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Een afgeronde mbo opleiding en/of gelijkwaardige ervaring opgebouwd uit werkervaring. Het is een pré als je beschikt over een afgeronde HMC opleiding
  • In bezit van rijbewijs
Over het bedrijf

Dit bedrijf is expert in het ontwerpen en produceren van bekleding. Met een club gezellige collega's werk je elke dag aan de mooiste producten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar, Van 2 tot 5 jaar, Van 5 tot 10 jaar, Meer dan 10 jaar