Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Binnendienst Medewerker Reserveringen (32-40u) Sint-michielsgestel

Werklocatie: Sint-michielsgestel
€2000 - €2700 Per maand Full Time

Omschrijving

Jij zorgt ervoor dat álles, maar dan ook echt alles :), in goede banen wordt geleid voor events, meetings en/of congressen. 

Waar jij bij gaat horen

Jij wordt direct in dienst genomen op basis van een jaarcontract omdat deze werkgever begrijpt dat overstappen van baan in deze tijd spannend kan zijn. 

Als Binnendienst Medewerker kom jij te werken op de afdeling Reserveringen in een prachtig hotel wat uitermate geschikt is voor bijeenkomst, vergaderingen, congressen en events. Dit hotel telt 196 hotelkamers voor zowel zakelijke als leisure gasten en tevens zijn er 40 conferentiezalen. 

Zodra je de oprit opdraait, wordt je betoverd door de mooie omgeving en het prachtige kasteel. Gasten komen hier werkelijk niks te kort want alles is aanwezig voor een fantastisch verblijf: van een restaurant tot vergaderzalen, van zwembad tot tennisbanen! Samen met jouw collega's zorg jij voor de ultieme beleving. En jij staat aan het begin van deze beleving. 

Je werkt samen met 3 collega's, aangestuurd door de Rooms Division Manager. Deze afdeling wordt omschreven als een energieke, hard werkende en open afdeling. 

Benieuwd wat jij gaat doen als Binnendienst Medewerker Reserveringen? Lees snel verder of bel even met onze recruiter Esmie : 06-57593634

Wat jij gaat doen in jouw nieuwe baan

Je wordt gebeld door een organisatie die graag een meeting bij jullie wil organiseren. Lunch en diner inbegrepen? Geen probleem! Overnachten? Geen probleem! 
Er is veel mogelijk bij deze organisatie en aan jou de verantwoordelijk om de behoefte zo goed mogelijk in kaart te brengen. 

Als Binnendienst Medewerker Reserveringen voer je deze werkzaamheden uit: 

 • Aannemen van reserveringen (deze komen per telefoon of per e-mail binnen); 
 • Inventariseren behoefte van de gasten; 
 • Je denkt pro actief mee over de invulling van programma's; 
 • Rondleidingen geven; 
 • Offertes opstellen en nabellen; 
 • Reserveringen inboeken; 
 • Controle van de facturen. 

Tijdens dit gehele proces ben jij als Binnendienst Medewerker hét aanspreekpunt voor de gasten en voor collega's. Jij zorgt dat alles soepel verloopt en dat de gasten een zorgeloze tijd hebben! 

Werkdagen: 
Maandag t/m vrijdag (indien je 32 uur per week beschikbaar bent, zijn de werkdagen in overleg af te stemmen). 

Werktijden: 
Je wordt ingepland tussen 7:00 - 18:00 uur waarbij de werkgever rekening kan houden met bijvoorbeeld schoolgaande kinderen. 

Wat jij meeneemt
 • Minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie; 
 • Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal; 
 • Beschikbaar voor 32 - 40 uur per week.

In de nieuwe collega Binnendienst Medewerker Reserveringen zien we graag een enthousiaste, energieke, betrokken en bevlogen medewerker terug! 

Wat bieden wij jou
 • Een jaarcontract waarbij je direct in dienst zal treden bij deze werkgever; 
 • Salaris is afhankelijk van ervaring en ligt tussen de €2.000-€2.700,- bruto per maand, obv een 40-urige werkweek; 
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen binnen deze organisatie. 
Wil je meer weten?

Bel/app onze recruiter Esmie: 06-57593634. Zij is namelijk op locatie geweest bij dit bedrijf en kan jou hierdoor alles (nou ja, bijna alles!) vertellen over deze leuke functie en deze prachtige organisatie!