Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Parketteurs/vloerenleggers Apeldoorn

Werklocatie: Apeldoorn
Tussen de 1800,- en 2100,- netto per maand Fulltime

Omschrijving

Werkzaamheden Parketteurs/vloerenleggers:
Ben jij de ervaren parketteur/vloerenlegger naar wie wij op zoek zijn? Ben je creatief, zelfstandig en weet je van aanpakken? Lees dan snel verder!

Onze opdrachtgever is een bedrijf in Apeldoorn dat al meer dan 50 jaar hét adres is op gebied van vloeren. Dit bedrijf levert parketvloeren, kurkvloeren, laminaatvloeren, marmoleumvloeren, pvc-vloeren, visgraatvloeren en plankenvloeren. Voor dit bedrijf zijn wij op zoek naar ervaren parketteurs/vloerenleggers.

Het is een baan voor 40 uur in de week. De openingstijden van dit bedrijf zijn op maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Als parketteur zal je zowel zelfstandig als met een collega bij bedrijven en particulieren vloeren leggen. In deze functie ben je door heel Nederland werkzaam en zullen jouw start- en eindtijd niet altijd hetzelfde zijn.
Functie-eisen Parketteurs/vloerenleggers:
Wij zoeken iemand met de volgende competenties:

- Je hebt ervaring als parketteur/vloerenlegger;
- Je bent professioneel en weet van aanpakken;
- Je werkt netjes en bent creatief;
- Je bent servicegericht en hebt goede contactuele eigenschappen;
- Je bent zelfstandig en flexibel;
- Je ziet geen problemen maar oplossingen;
- Je bent in het bezit van rijbewijs B.
Wat bieden wij: - Je komt te werken bij een werkgever waar een goede sfeer vanzelfsprekend is;
- Je ontvangt een marktconform salaris op basis van leeftijd en ervaring (Tussen de 1800,- en 2100,- euro netto per maand);
- Voor deze functie zoeken wij een kandidaat op basis van werving en selectie. Dit betekent dat je na een proeftijd van een maand direct in dienst wordt genomen bij het bedrijf;
- Je krijgt een auto met bijbehorend gereedschap;
- Je krijgt de mogelijkheid om bij een gerenommeerd bedrijf te werken en een mooie carrière in de vloerenindustrie op te bouwen met de mogelijkheid om door te groeien.

Word jij hier enthousiast van? Solliciteer dan direct!

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit: als je geselecteerd wordt op basis van je profiel, dan houden we eerst een (telefonisch) intakegesprek. Aan de hand van dit gesprek beslissen wij of je wordt voorgesteld aan onze opdrachtgever. Onze opdrachtgever gaat met de geselecteerde kandidaten een persoonlijk telefonisch gesprek aan. Tijdens dit gesprek krijg jij ook gelijk een goed beeld van het bedrijf en kun je kijken of deze baan bij je zou passen. Het tweede gesprek zal face to face zijn. De opdrachtgever zal uiteindelijk beslissen wie hij deze baan aanbiedt.
Heb je nog vragen over deze vacature? Je kunt ons altijd bellen op telefoonnummer 055 - 204 9309 of stuur een mailtje naar Kei Uitzendbureau via onderstaand contactformulier.
Salarisindicatie: Tussen de 1800,- en 2100,- netto per maand
Uren per week: 40.00
Dienstverband: Uitzicht op een vast dienstverband

Neem contact op over Parketteurs/vloerenleggers:
Contactpersoon: Amy Luhukay
Telefoonnummer:
055 - 20 49 309