Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Vakantiebaan receptionist Koudekerk Aan Den Rijn

Werklocatie: Koudekerk Aan Den Rijn
€1.900 - €2.000 / maand 40

Omschrijving

Ben jij representatief? Ben je graag onder de mensen wil jij jezelf ontwikkelen binnen een leuke baan als receptionist? Lees snel verder!

Over het werk

Je gaat werken bij de receptie van een leuk, technisch bedrijf. Je ontvangt gasten een biedt ze uiteraard en bakje koffie of thee aan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het aannemen en doorverbinden van de telefoon. Ook verwerk je post en mail en zet je dit door naar de juiste collega.

Wat wij bieden
  • Een fulltime baan van 1 juli 2021 t/m 8 augustus 2021
  • Gezellige collega's en een een leuke werkplek
  • Reiskosten vergoeding vanaf 10 km enkele reis
Wat wij vragen
  • Enige werkervaring is een pré
  • Je bent beschikbaar in de zomervakantie
  • De drive om jezelf te ontwikkelen binnen een leuke en verantwoordelijke baan
  • Een vlotte babbel en hiermee communicatief sterk in het Nederlands (Engels een pré)
Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een internationale organisatie. Zij ontwikkelen, produceren, transporteren en brengen bindmiddelen aan in de bouw- en wegenindustrie. Vanuit een moderne productieomgeving in Kouderkerk aan den Rijn werken ruim 80 medewerkers dagelijks aan innovatieve producten. Zij staan hoog aangeschreven in hun vakgebied.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar