Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Facilitair Medewerker Ijmuiden

Werklocatie: Ijmuiden
€2.400 - €3.400 / maand 28

Omschrijving

Ben jij iemand die veel zaken tegelijk kan regelen? Hou jij van een diverse baan met veel afwisseling? Lees dan snel verder!

Over het werk

De functie is erg divers en daarom ben jij goed in het stellen van prioriteiten en is het belangrijk om te alle tijden het overzicht te bewaren. Je gaat jezelf bezig houden met alles in en rondom de bedrijfspanden, het wagenpark, de coördinatie van ICT zaken en voor ondersteunende vragen vanuit collega's. Voornamelijk zal je aanwezig zijn op het hoofdkantoor in IJmuiden, maar je zal ook minimaal één dag per week op de 2e locatie in Houten te vinden zijn. Het is dus een dynamische functie waarin je ook zomaar voor verassingen in je planning kan komen te staan waar je van te voren geen rekening mee had gehouden.

Wat wij bieden
  • Je gaat meteen op contract bij de werkgever
  • Afwisselende en uitdagende baan
  • 24 urige werkweek verdeeld over minimaal 4 dagen
Wat wij vragen
  • Proactieve houden
  • Enige ervaring in een soortgelijke rol
  • Een B-rijbewijs
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
Over het bedrijf

Je wordt onderdeel van het inkoop team, bestaande uit 3 collega's op kantoor en 4 collega's in het magazijn. Het bedrijf opereert en assembleert wereldwijd in de diesel- en generatorsets. Het proces loopt van begin tot het eind, van generatoren set die nog in elkaar gezet moet worden tot jaarlijks onderhoud bij de klanten.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Vereisten

Mbo, Hbo

Van 0 tot 1 jaar, Van 1 tot 2 jaar