Deze vacature is niet meer actief.

Vacature Montagemedewerker Barneveld

Werklocatie: Barneveld
1900-2100 bruto per maand Fulltime

Omschrijving

Werkzaamheden Montagemedewerker:
Wij zoeken technische en handige kandidaten voor een specialist in brandveiligheidskasten en diverse opslagsystemen voor (milieu) gevaarlijke stoffen.

Wat houden de werkzaamheden in?

In eerste instantie werk je op locatie en begin je altijd binnen.
De werkzaamheden bestaan uit het bouwen van containers. Je werkt met de boormachine en je moet houten balkjes op maat zagen, metalen framen schroeven en brandwerende panelen bevestigen.
Je werkt onder andere met materialen als staal, staalpanelen, isolatiepanelen en hout en steenwol.

Het is een veelzijdige functie. Kortom, in een team monteer en assembleer je prefab opslagruimten. Deze zijn bedoeld als opslagruimte voor gevaarlijke stoffen.
Functie-eisen Montagemedewerker:
Wat vragen wij van jou?

Je hebt ervaring als productie/montagemedewerker. Je bent goed technisch onderlegd en handig met hand- en machinegereedschappen. Je bent VCA gecertificeerd en hebt een hoogwerker certificaat., deze is namelijk verplicht wanneer je buiten werkt. Mocht je deze nog niet in bezit hebben, reageer dan toch want wellicht zijn er mogelijkheden om deze via Kei te behalen.
Heb je ervaring in de trailerbouw? Neem dan ook contact met ons op!

Onze opdrachtgever zoekt iemand die nauwkeurig is en een gezonde dosis verantwoordelijkheidsgevoel heeft. Je bent per direct fulltime beschikbaar en woont in Barneveld of omgeving. Als je goed binnen het team past en je pakt de werkzaamheden goed op, dan kun je voor langere tijd bij deze opdrachtgever aan het werk blijven als montagemedewerker.
Wat bieden wij: Eeen leuke veelzijdige baan! Er heerst een goede sfeer. Zo is er 3 keer per dag een koffiemoment en volop werk voorhanden. Indien je de geschikte kandidaat bent zou je voor langere tijd bij dit bedrijf kunnen werken!

Het betreft een fulltime functie en de werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 8:00- 16:30 uur.
Salarisindicatie: marktconform, 1900-2100 bruto per maand, afhankelijk van ervaring.
Reiskosten worden vergoed.

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan snel. Heb je nog vragen over deze vacature? Wij zijn telefonisch te bereiken op 033-7110600 of stuur een mailtje naar Kei Uitzendbureau. We zien je reactie graag tegemoet.
Salarisindicatie: 1900-2100 bruto per maand
Uren per week: 37.50
Dienstverband: Uitzicht op een vast dienstverband

Neem contact op over Montagemedewerker:
Contactpersoon: Aletta Bos
Telefoonnummer:
033 - 711 0600