Help - werkzoekenden

Via onze website kun je eenvoudig een gratis account aanmaken. Het enige wat je nodig hebt, is een e-mailadres. Na aanmelding krijg je direct een mailtje van ons. Klik op de link om je account te activeren. Stel een wachtwoord in en je account is klaar.

Het kan zijn dat deze e-mail in je spam terecht is gekomen. Het kan ook zijn dat er een typfoutje zit in het door jou opgegeven e-mailadres. Is dit allemaal niet het geval? Neem dan contact met ons op.

Klik op de inlogpagina op ‘Wachtwoord vergeten’. Vul hier het e-mailadres van je account in en klik op ‘Herstel wachtwoord’. Er wordt een herstelmail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Klik op de link in de herstelmail om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Ga in je account naar ‘Mijn gegevens’. Hier kun je jouw contactgegevens wijzigen, je wachtwoord aanpassen, je status wijzigen of een andere profielfoto uploaden.

Moox biedt vacatures door het hele land aan. Voor elke branche, functiegroep of opleidingsniveau is op Moox een vacature te vinden die is uitgezet door een uitzendbureau.

Op Moox kun je zoeken op meerdere zoekcriteria, zoals functietitel, branche en plaats.

Helaas is het op dit moment nog niet mogelijk om je cv te plaatsen. Wij werken op dit moment aan een database, waardoor het in de toekomst mogelijk zal worden om een cv te uploaden. 

Bovenaan de vacature, aan de rechterkant, staat de naam van het uitzendbureau waardoor de vacature is geplaatst. Klik op deze naam. Je komt dan in het overzicht van het uitzendbureau. Onder het tabblad ‘Over [naam uitzendbureau]’ vind je alle contactinformatie.

Een vacaturealert kun je zelf aanmaken als je een account hebt aangemaakt. Selecteer de criteria waar jouw alert aan moet voldoen. Kies er bijvoorbeeld voor om alle administratieve vacatures in een bepaalde plaats te ontvangen. Selecteer hoe vaak je een alert wilt ontvangen. Je kunt kiezen uit: direct, dagelijks of wekelijks. Sla de alert op en je krijgt voortaan alle relevante vacatures in je mailbox. Je kunt meerdere vacaturealerts aanmaken.

Je kunt jouw aangemaakte vacaturealert wijzigen of stopzetten in je account. Ga in je account naar ‘Vacaturealerts’. Hier staan alle alerts die je hebt aangemaakt. Onder de knop ‘Opties’ kun je de vacaturealert bewerken, pauzeren of verwijderen.

Ja, het is mogelijk om een vacaturealert aan te maken zonder account. Je krijgt dan wel nog een mail om je vacaturealert te activeren.

Klik op het hartje naast de vacaturetitel. De vacature komt nu in het tabblad ‘Bewaard’ te staan. Wil je de vacature niet meer bewaren? Klik dan nogmaals op het hartje. Als je een account hebt van Moox, dan komt de vacature ook in je account onder ‘Bewaarde vacatures’ te staan.

Je kunt direct solliciteren via Moox. Klik op de knop ‘Solliciteer direct’. Als je al bent ingelogd, dan staan je naam en e-mailadres al vermeld. Voeg je cv toe en eventueel een motivatie. Je kunt de sollicitatie direct versturen. 

De status van je sollicitatie kun je terugvinden in je account onder ‘Sollicitaties’. Hier vind je alle berichten over je sollicitatie.

Ja, het is mogelijk om te solliciteren zonder account. Het is dan niet mogelijk om de status van je sollicitatie te volgen.

Ja, het is mogelijk om te solliciteren zonder cv. Bedenk wel dat het toevoegen van je cv je kansen op het vinden van je droombaan vergroot.

Het is mogelijk om je sollicitatie te motiveren. Vul in het invulveld in waarom jij de geschikte kandidaat bent voor deze functie.

Je laatste zoekopdracht wordt automatisch bewaard in je account onder het kopje ‘Zoekopdrachten’. Klik op de zoekopdracht om deze te openen in een nieuw tabblad. Onder ‘Opties’ is het mogelijk om van de zoekopdracht een vacaturealert te maken of om de zoekopdracht te verwijderen.

Ga in je account naar het tabblad ‘Sollicitaties’. Hier vind je een overzicht van alle vacatures waarop je hebt gesolliciteerd.

Het is op dit moment helaas nog niet mogelijk om een vacature door te sturen.

Om te reageren op vacatures hoef je niet te betalen. Een account bij Moox is helemaal gratis.

Staat je vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Hulp nodig? Neem dan contact met ons op via info@moox.nl of 033 - 200 7291. Of gebruik het contactformulier.