Help - uitzendbureaus

Via onze website kunt u eenvoudig een gratis account aanmaken. Vul uw bedrijfsgegevens hier in. Na aanmelding krijgt u direct een mailtje van ons. Klik op de link om uw account te activeren. Stel een wachtwoord in en uw account is klaar.

Het kan zijn dat deze e-mail in uw spam terecht is gekomen. Het kan ook zijn dat er een typfoutje zit in het door u opgegeven e-mailadres. Zo niet, neem dan contact met ons op.

Klik op de inlogpagina op ‘Wachtwoord vergeten’. Vul hier het e-mailadres van uw account in en klik op ‘Herstel wachtwoord’. Er wordt een herstelmail verstuurd naar het opgegeven e-mailadres. Klik op de link in de herstelmail om een nieuw wachtwoord aan te maken.

Ga in uw account naar ‘Mijn gegevens’. Hier kunt u uw gegevens wijzigen.

Ga in uw account naar ‘Mijn gegevens’. Onderaan staat de optie om uw account te verwijderen. Dit kan niet ongedaan worden gemaakt.

Ja, meerdere werknemers kunnen gebruikmaken van 1 account. Ga in uw account naar ‘Gebruikers’. Hier kunt u meerdere gebruikers toevoegen. Alle extra gebruikers hebben wel minder rechten dan de beheerder.

Er zijn verschillende manieren om vacatures op de website te plaatsen. De opties zijn:

-         XML-feed: via de URL-link van de XML-feed kunt u vacatures plaatsen op Moox. Dit kunt u doen in uw account onder ‘Feed’ of ‘Vacatures’. De feed wordt elk uur opnieuw ingeladen, zodat aanpassingen, nieuwe vacatures of vacatures die verwijderd zijn ook bijgewerkt worden op Moox.

-         Handmatig vacatures plaatsen: ga in uw account naar ‘Vacatures’ en klik op ‘Vacature toevoegen’. Hier ziet u de optie om handmatig vacatures te plaatsen. Zo kunt u zelf alle vacatures handmatig toevoegen. Hierbij moet u wel zelf wijzigingen door blijven voeren wanneer een vacature wijzigt of ingevuld is.

-         Multiposter: via multiposters zoals InGoedeBanen en RecruitmentTechnologies is het ook  mogelijk om vacatures te plaatsen op Moox. Interesse in plaatsen via een multiposter? Neem dan contact met ons op.

-         Scrapper: via de scrapper is het mogelijk dat wij al uw vacatures van de website kopiëren en op Moox plaatsen. Elke 24 uur zal automatisch uw site weer langsgelopen worden om zo aanpassingen, nieuwe vacatures of verwijderde vacatures ook op Moox bij te werken. Interesse in het plaatsen van vacatures via de scrapper? Neem dan contact met ons op.


Er zit geen tijdslimiet aan vacatures op onze website. Wanneer u vacatures via een XML-feed, multiposter of scrapper op Moox plaatst, dan zullen deze afhankelijk van de gebruikte methode elk uur of elke 24 uur bijgewerkt worden. Wanneer een vacature niet meer op uw website staat, zal deze automatisch ook van Moox gehaald worden. Als u vacatures handmatig op Moox plaatst, dan blijven de vacatures net zo lang staan tot u deze zelf verwijdert of uw account verwijdert.

Wanneer u vacatures via een XML-feed, multiposter of scrapper op Moox plaatst, dan zullen deze afhankelijk van de gebruikte methode elk uur of elke 24 uur bijgewerkt worden. Wanneer een vacature op uw website is aangepast, zal deze vacature automatisch ook op Moox worden aangepast. Als u handmatig vacatures heeft geplaatst, kunt u deze zelf ook handmatig aanpassen. Dit kunt u doen in uw account onder ‘Vacatures’. Klik op ‘Opties’ achter de vacature en klik vervolgens op ‘Bewerken’.

Wanneer u vacatures via een XML-feed, multiposter of scrapper op Moox plaatst, dan zullen deze afhankelijk van de gebruikte methode elk uur of elke 24 uur bijgewerkt worden. Wanneer een vacature op uw website is verwijderd, zal deze vacature automatisch ook van Moox af worden gehaald. Als u handmatig vacatures heeft geplaatst of de vacature alleen van Moox wilt verwijderen, dan kunt u zelf vacatures handmatig deactiveren. Dit kunt u doen in uw account onder ‘Vacatures’. Klik op ‘Opties’ achter de vacature en klik vervolgens op ‘Deactiveer’.

Nee, dit is niet mogelijk. Moox werkt zonder gesponsorde resultaten. Dit betekent dat de meest relevante vacature voor de opgegeven zoektermen als eerste getoond wordt.

Wanneer er een sollicitatie op uw vacature is binnengekomen, zult u hiervan een e-mail ontvangen. In deze mail zit een link om de gegevens van de sollicitatie in te zien. In uw account kunt u naar ‘Sollicitaties’ gaan om de gegevens te bekijken. Hier staat een overzicht van alle sollicitaties. Op de pagina van de sollicitatie is het ook mogelijk een chat te beginnen met de sollicitant.

Heeft u een premiumpakket waarbij mensen rechtstreeks via uw eigen website solliciteren? Dan krijgt u deze sollicitaties op uw gebruikelijke manier binnen.

Het is op dit moment helaas nog niet mogelijk om kandidaten te zoeken in de database. Wij zijn druk bezig om dit in de toekomst mogelijk te maken. 

Op onze website is het mogelijk om een chat te starten met de sollicitant. Gaat uw voorkeur hier niet naar uit? Het is ook mogelijk het cv van de sollicitant te downloaden en zelf via uw eigen gebruikelijke manier contact op te nemen met de sollicitant.

Ga in uw account naar ‘Vacatures’. Hier kunt u per vacature zien hoe vaak deze is weergegeven, in de alert is meegegaan en hoeveel sollicitaties hierop zijn binnengekomen.

Nee, op Moox kunt u onbeperkt vacatures plaatsen.

Nee, in de basis is het plaatsen van vacatures gratis op Moox. Wilt u meer functionaliteiten, zoals het doorlinken naar uw eigen website, langer het label ‘nieuw’ aan uw vacatures en bovenaan de vacaturealert staan? Dan hebben wij hiervoor betaalde premiumpakketten.

Wanneer u in onze cv-database kijkt, zult u anonieme cv’s zien. Deze zijn gratis te bekijken. Wanneer u interesse heeft in een cv, dan zult u moeten betalen om alle gegevens tot uw beschikking te krijgen. Dit kunt u eenmalig betalen, maar wij hebben hiervoor ook verschillende premiumpakketten ter beschikking.

Krijgt u een cv binnen doormiddel van een sollicitatie, dan is deze altijd gratis te bekijken en te downloaden.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op.

Contact

Hulp nodig? Neem dan contact met ons op via info@moox.nl of 033 - 200 7291. Of gebruik het contactformulier.